צריך עצה

north25

New member
צריך עצה ../images/Emo4.gif

שלום לכולם... אני בחור בן 27 שמאד מעוניין להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב אך לצערי הרב לא עשיתי פסיכומטרי (מסיבות עקרוניות בעיקר ) אך עכשיו (מה לעשות? אצלי האסימון ירד מאוחר) התחוור לי שאם ברצוני להתקבל לאחת מהמוסדות שמציעים את המסלול שאני מעוניין ללמוד בו,אין לי מנוס ועליי לבצע זאת והתכנון הוא להתחיל את הקורס באפריל...אבל..(ופה הבעייה)...לצערי הרב הופתעתי מהסכומים האסטרונומיים ששמעתי מכל אחד ממכוני ההכנה השונים (ידעתי שזה לא זול אבל לא שיערתי עד כמה)..כמובן שהעובדה שאני כבר לא חייל משוחרר וכדו' פוגעת בי כעת אך האם אין דרך אחרת???...כלומר,מה יקרה אם אני ארשם כ"חייל משוחרר"?..האם יש דרך שבה אוכל להימנע מתשלום הסכומים המוגזמים (בעיניי) האלו? אשמח לשמוע כל עצה ודעה...אני די לחוץ מאחר ואני רוצה כבר להירשם ולהיות "בראש שקט"...אז...תודה מראש לכל העוזר/ת...

H20

New member
רגע, מתי אתה מתכוון להיבחן? ביולי?

מומלץ לבדוק שהאוניברסיטה בכלל מתייחסת למועד יולי בדיוני הקבלה לאוקטובר הקרוב. לגבי הקורס, אם אתה בשום אופן לא יכול לעמוד במחיר הזה, אבל יש לך ראש על הכתפיים ואתה מסוגל ללמוד לבד, אתה יכול לנסות ללמוד לבד בעזרת ספר הכנה.

WYWH

New member
לא חייבים קורס

אני למדתי לבד מספרים, ולא הרגשתי שזה ממש פגע בציון שלי. והוצאתי ציון די גבוה. לדעתי אם אתה יכול להשקיע כל יום כמה שעות ולהתמיד, אז אין סיבה שתשלם אלפי שקלים לקורס. מה שגם שתמיד אפשר לעשות פסיכומטרי עוד פעם.

inbal76

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל

קונים ספר הכנה ולומדים לבד. ואם מתקשים להבין משהו, אז יש פורום מאוד ידידותי בתפוז שאשפר להעזר בו "פורום פסיכומטרי"

RoyZX6R

New member
הקורס הזה לא ממש נחוץ...

יש לך מספיק זמן עד יולי. קח ספרים משומשים (מעודכנים) ותתחיל לחרוש. אם תלמד כמו שצריך, תוכל לקבל ציון גבוה. בהצלחה.

למעלה