צריך עצה קטנה...

reanimator72

New member
צריך עצה קטנה...

שלום לכולם, לא מזמן סיימתי לימודי אימון ובקרוב אתחיל לאמן. יש לי כמה שאלון שקשורות דווקא לצד הפורמלי של המיקצוע: 1) איפה חייבים לרשום את העסק? 2) איך קובעים את המחיר-לפי פגישה, לפי משך האימון, וכמה לגבות בהתחלה? 3) האם קיים חוזה שמסדיר את היחסים בין מאמן למתאמן? האם כדאי שיהיה כזה? אני אודה לכם אם תעזרו לי.
 

wafl

New member
ברוך הבא ובהצלחה

קודם כל אני רוצה לברך אותך על סיום הלימודים ומאחלת לך המון שפע והצלחה בתחום. לגבי שאלותייך. 1. רישום עסק- באופן עקרוני עלייך לפתוח תיק של עסק עצמאי. אני מצרפת לך קישור לאתר שבו תוכל לקבל את האינפורמציה הזו http://www.mof.gov.il/customs/osek_mam.htm 2. ממה שאני יודעת ומכירה המחיר נקבע לפי פגישה כפול מס' הפגישות. שמעתי שיש אפשרות גם למחירים גלובלים. אני מניחה שבמהלך הזמן תמצא את הדרך המאימה לך. מחיר לפגישה יכול להתחיל מ-50 ש"ח עד ל 350 ש"ח ואף יותר. הכל תלוי ובסטנדרטים שאתה מציב לעצמך וכמובן אם יש יעדם נוסים שעלייך לעמוד בהם. לדוגמא: כשסיימתי ללמוד נדרשת לעשות 5 אימונים שנחשבים לסטאז'. על חלקם לקחתי כסף ועל חלקם לא. 3. עד כמה שידוע לי אין חוזה רשמי שמסדיר יחסים אולם יש בהחלט חוזים שניתן לתת למתאמן שמדבר על אתיקה באימון, התחייבויותיו של המאמן והמתאמן. אם תרצה תוכל ליצור איתי קשר במסר. מקווה שעזרתי לך שיהיה לך יום נפלא
 

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התחלה

רישום - כעוסק פטור (רצוי) או כעוסק מורשה במע"מ, ואחר כך במס הכנסה וביטוח לאומי. מחיר - כאשר אתה מתחיל אין מחירון. תגבה מה שאתה מרגיש - בתחילה פחות, ועם הזמן יותר. דרך טובה להתחיל היא לקחת בהתחלה את הסכום הנמוך ביותר שירגיש לך נכון - האם תמורת 100 ש"ח תרגיש שזה שווה עבורך, או לא? עבור 200? במשך הזמן הניסיון שלך יגדל ותרגיש בנוח לקחת יותר מלקוחות חדשים. חוזה - אני משתמשת בחוזה שיצרתי. אין חובה ולא כולם משתמשים. אם יש דברים שחשוב לך להסכים עליהם מראש, צור חוזה. אם כרגע זה עוד לא ברור לך, השאר זאת למועד מאוחר יותר. האם בחרת נישת אימון? האם ברור לך מי הלקוחות הפוטנצאליים? איך תגיע אליהם?
 
למעלה