צריך עצה ממשיהו...

guitar lan

New member
צריך עצה ממשיהו...

שאוהב את משינה ואת איפהילד באותו רמה (אני יודע שהרוב משינה) מה כדאי יותר לקנות את האוסף של משינה או איפהילד

שלמונזה

New member
אני משוחדת

וממליצה תמיד בחום לקנות את האוסף של משינה!!! למרות שאני גם אוהבת את איפה הילד אני אישית חושבת שהשירים של משינה הרבה יותר שווים... מצד שני מי אני שיחליט? איזה אוסף של משינה אתה מתכוון להופעה החיה או מה? ואיזה דיסק של איפה הילד, לשם ההשוואה. בכל אופן אני בעד משינה.

Gaus

New member
אני אוהב איפה הילד... (רגע כנס..)

אבל חולה על משינה!! וכאן בעצם טמונה התשובה לשאלתך.. בל אופן אני בד"כ לא מצודד באוספים, לדעתי האלבומים המקוריים עדיפים... איפה הילד למשל, הדיסק הראשון שלהם מצויין, ומשינה, כל מה שתיקח יהיה מוצלח.. (אני אישית מת על מפלצות התהילה, אך גם האחרים מצויינים) אורן.

guitar lan

New member
תודה לכולם...

אני חושב שאני ילך על איפהילד, אבל אני פשוט צריך לראות איזה שירים יש באוסף... למישהו יש את השירים שיש באוסף של איפהילד? ושל משינה? ( לא ההופעה חיה) תודה!

Superunknown1

New member
הה!

לא סיכמנו שאני קונה איפהילד ואתה קונה משינה, ואז מחליפים? ניר, בוגד.

guitar lan

New member
אני קונה את איפהילד...

ועוד כמה זמן, שיהיה לי מספיק כסף, אני יקנה את משינה...

guitar lan

New member
אם אתה כל כך רוצה לקנות תקנה לשנינו

את גם ככה מיליונר ! ! ! ash hole!!

Superunknown1

New member
כי אני עבדתי בחופש,

ואתה כל הזמן עשית קיץ על החוף! נאי את איפהילד, אתה את משינה. נסגר?

guitar lan

New member
אמממ....

לא!! אתה המיליונר מבין שנינו... אתה רוצה תקנה, אני קונה...

guitar lan

New member
רק אם אין לזה הגנה..

כמו אביב גפן... אבל שחר, לצרוב! אבל זה לא חוקי!!

איז

New member
"מישהו שומע אותי" - האוסף

לאוסף קוראים מישהו שומע אותי, והוא בהחלט אוסף מצוין, ולמרות שאני מאד מאד אוהב את משינה, אני ממליץ לך לקנות את איפה הילד, כי האוסף של משינה הוא לא משהו... יחסית לאלבומים הרגילים. השירים באוסף: 1. מישהו שומע אותי 2. נפלת חזק 3. הביאו את הסתיו 4. רק בשביל לקבל חיבוק 5. אחד אלוהים 6. זוהי סדום 7. איפה הרוח 8. לבן בחלום שחור עכשיו אני לא זוכר את הסדר של השירים, אבל השירים הם: מסיבת התה של עליזה אנחנו מתחתנים עכשיו אני לא מוותר אהובה הקטנה השדים הירוקים העצב שלה לאן לאן מה שעובר עלי בתוך התחתונים זהו נראה לי, זה ממש דיסק טוב, והוא מגיע עם דיסק בונוס שיש בו כמה שירים חדשים (לא משהו בכלל) וכמה גרסאות לשירים מהופעות חיות. אני חושב שיש גם cover לשיר של דייויד בואי.

איז

New member
בבקשה

זה באמת אוסף מצוין. אבל שלא תבין לא נכון את מה שאמרתי - משינה מעולים, פשוט האוסף לא משהו (ככה שמעתי לפחות). אני חושב שזה בגלל שיש להם יותר מדי שירים טובים, וקשה לבחור את השירים לאוסף...

KoKolita

New member
איפה הילד- דיסק בונוס

1. ונוס בטרנינג 2. היא לא יודעת לשתות 3. כולם רוצים חבר 4. moonage daydream (קאבר לשיר של דיוויד בואי) גרסאות מהופעות חיות: 5. הביאו את הסתיו 6. השמים הגבול 7. הולך רגל 8. אמריקה קרובה

איז

New member
כן...

יש לי את זה, אבל לא היה לי כח לבדוק. דרך אגב, חמי רודנר בכבודו ובעצמו אמר על השיר "היא לא יודעת לשתות" שזה השיר הכי גורע שהוא שר בכל חיו. ואני בהחלט מסכים איתו... שיר פשוט טיפשי.

למעלה