צריך עצה כמאמן

צריך עצה כמאמן

אבל אני מעוניין לעשות זאת באופן דיסקרטי (חבל שאין לפורום גם קומונה סגורה למאמנים). עם מי אפשר להתייעץ?

bridges

New member
אתה מוזמן לפנות אליי במסר

ולגבי הקומונה. אני מזמין אותך לקחת את העניין לידיים ולהקים אותה. אני מבטיח להצטרף. רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התייעצות

פורום הוא מקום ציבורי, אבל אם אתה כותב בעילום שם, ומשמיט פרטים מזהים, אתה יכול לנצל את הבמה הזו להתייעצות, גם כאן וגם בפורום מאמנים אישיים. מעבר לזה אפשר לעיתים להתייעץ עם עמית למקצוע, או לפנות לקבלת סופרוויז'ן. מבחינה אתית, ראוי לומר למתאמן (אני מניחה שזו התייעצות ביחס למתאמן) שאתה מתייעץ או מקבל סופרוויז'ן. אצלי נושא הסופרוויז'ן מופיע בהסכם שאני חותמת עם המתאמנים בתחילת הדרך. לא נתקלתי בקושי עם זה, אני מסבירה שהם לא נחשפים, וזה לטובתם שאקבל ייעוץ אם יש צורך.

תשובה

ראשית, תודה רבה על ההתייחסות המקיפה והמעמיקה. אני נמצא במהלך פרקטיקום, ומרגיש שההדרכה שאני מקבל לא מספיקה לי. המתאמנת שלי יודעת שאני נמצא בפרקטיקום. זה אחד התנאים הבסיסיים אליהם צריך להסכים בתהליך האימון הספציפי. בכל הקשור לקבלת ייעוץ מקצועי תוך כדי תהליכי אימון, ייתכן ויש מקום להכניס זאת להסכם שחותמים עם מתאמנים עתידיים. אך, יחד עם זאת, במקצועות טיפול וייעוץ אחרים, הדבר אינו מופיע באף הסכם. מקובל, נהוג וראוי לרכוש לעצמך הדרכה או הכשרה נוספת במקרה הצורך. זאת הנורמה. לכן, כל עוד אני לא חושף אתפ רטי המתאמנת שלי, וכל עוד מוסכם על מי שמייעץ לי שהוא מחוייב לדיסקרטיות, אני חושב שאני יכול להתייעץ. לחלופין, אני יכול להתייעץ בנושא כללי או לגבי הקושי שלי, ואז לא חשפתי את המתאמנת כלל.

למעלה