צריך עצה חשובה

aizik88

New member
צריך עצה חשובה

אולי תוכלו לעזור לי במשהו אני בן 18 דתי. נדלקתי על מדריכה שלי לשעבר בתנועת הנוער בני-עקיבא היא גדולה ממני בשלוש שנים(שנתיים וחצי אם נדייק).אני אין לי אומץ להתחיל איתה,אז אני אומר לעצמי שאני לא אתחיל איתה,ואז היא קצת יוצאת לי מהראש עד שאני שוב רואה אותה.וזה נמשך כך תקופה.מה לעשות? האם יש לי סיכוי איתה? או שחבל לי על הזמן.וזה יהיה רק פדיחה רבתי.

dor50

New member
אין עצה אחת....

אם אין לך אומץ, אז תוציא אותה מהראש שלך. אם אתה באמת מעוניין בה, גש ותגיד לה זאת אם לא תנסה, זאת באמת תהיה פדיחה. תשובה שלה לאתתן לך מושג היכן אתה עומד ותוכל בקלות יותר להוציא אותה מהראש. אבל אולי היא תגיד כן אם לא תשאל איך תדע? אזור אומץ ובהצלחה צביקה

להתחיל עם מישהי-

גם אם היא מדריכה מבוגרת ממך בשנתיים או נערה צעירה ממך בשנתיים מחייב יכולת לספוג את התשובה "לא" תשובה של דחיה. ולדעת שהיא לא דוחה אותך בגלל מה שאתה כן או לא אלא בגלל עצמה והצרכים שלה. וחוץ מזה מה שלא מנסים לא יודעים.

adam33

New member
הצפוי הוא הבלתי צפוי..

אז ככה החדר לעצמך לראש וגם תפנים שהיא לא יוצאת איתך בכלל בגלל שאתה קטן ממנהורק לאחר מכן פנה אליה בישירות ולא במכתבים הגד לה את אשר על לבך אז מקסימום תקבל תשובה שלילית העיקר שזה יהיה מאחוריך או במקרה הטוב ..איתך! בהצלחה ! ודרך אגב...אתה לא הראשון שתצא עם מישהי בבני עקיבה שגדולה ממך ומצד שני אתה לא הראשון שתקבל תשובה שלילית... צא לדרך..

אייזיק - בשביל מה יש חברים?

שלח אליה שליח מצווה שיברר מה הסיכויים לקשר שלך איתה. 0 פדיחה ואתה מסודר. בהצלחה.

למעלה