צריך עצה חשובה.

aizik88

New member
צריך עצה חשובה.

אולי תוכלו לעזור לי במשהו אני בן 18 דתי. נדלקתי על מדריכה שלי לשעבר בתנועת הנוער בני-עקיבא היא גדולה ממני בשלוש שנים(שנתיים וחצי אם נדייק).אני אין לי אומץ להתחיל איתה,אז אני אומר לעצמי שאני לא אתחיל איתה,ואז היא קצת יוצאת לי מהראש עד שאני שוב רואה אותה.וזה נמשך כך תקופה.מה לעשות? האם יש לי סיכוי איתה? או שחבל לי על הזמן.וזה יהיה רק פדיחה רבתי.

אלי פלס

New member
ואתה שואל אותנו בתור...?

מדריכות בני עקיבא? בני 18 דתיים? חניכים בבני עקיבא?

אתה רציני באמת?

כי אם כן, אני אומרת: לך על זה. גש אליה ואמור לה את אשר על ליבך. אם היא אינה מעוניינת, תדע היכן אתה עומד ואולי זה יעזור לך להפרד מהציפיות שלך ממנה ומהקשר הפוטנציאלי ביניכם. ואם היא מעוניינת, אז בכלל טוב. לך עם מה שאתה מרגיש, זו העיצה שלי. ואם להיות אמיתי יתפרש בעיניה כפדיחה, אז או שהיא לא מבינה פדיחות או שהיא לא אמיתית. בהצלחה ורדה רזיאל ז´קונט אומנות או נמות.

אומנות, הערה קטנה:

אני מצטט אותך: "ואם להיות אמיתי יתפרש בעיניה כפדיחה, אז או שהיא לא מבינה פדיחות או שהיא לא אמיתית. " לפי דעתי- במשנה באבות חסרה חוליה חשובה: "ובעל כורחך אתה אוהב". אני אומר לך מנסיון: לפני שמתאהבים יש העדפות. אחרי שמתאהבים בניגוד גם להעדפות הקריטיות ביותר מאלה שהיו- הכל אבוד, אחותי. לכן היא יכולה לא רק להיות מישהי שאיננה מבינה פאדיחות או שאיננה אמתית, אלא גם מרשעת מרושעת או מה שגרוע מזה, -אחרי- שזה קרע- אין עצה ואין תבונה. יש לי משל נחמד על העניין, אבל זמן, זמן להקליד אותו- אינלי. בהזדמנות אחרת. יומוצלח לכולנו יונה

למעלה