צריך עצה בבקשה

sHaY100

New member
צריך עצה בבקשה

עד לפני שבועיים הייתי בטוח שמה שאני רוצה ללמוד זה פסיכולוגיה וגם זה מה שנרשמתי. פתאום בשבועיים האחרונים נהיו לי לבטים לגבי התחום והתחלתי לחשוב על כיוונים אחרים כמו משפטים או מנהל עסקים. עד היום שללתי מנהל עסקים כי אין לתואר הראשון בתחום חשיבות ועכשיו אני לא יודע מה לעשות? האם לדחות את שנת הלימודים? ושאלה נוספת האם לתואר 2 במשפטים חייבים להגיע דרך תואר 1 בתחום? ומה זה פסיכולוגיה רפואית? תודה וחג שמח

שילובים

לא ציינת לאיזה מוסד נרשמת. ניתן עקרונית ללמוד במסלול דו-חוגי פסיכולוגיה ומינהל עסקים. בחלק מהמוסדות ניתן גם לשלב משפטים ופסיכולוגיה. לתואר שני במשפטים ניתן להגיע רק מתואר ראשון במשפטים. יש אמנם מסלול מיוחד לתואר שני במשפטים המיועד לבוגרי חשבונאות מינהל עסקים אבל הוא לא מאפשר לעסוק בעריכת דין. הפסיכולוגיה הרפואית - הפסיכולוג הרפואי עוזר לחולה ולבני משפחתו להתמודד עם בעיה של מחלה פיסית היוצרת לא פעם בעיות נפשיות. הוא גם מאבחן רמה תפקודית של חולה. כן הוא עוזר לצוות הרפואי להתמודד עם בעיות פסיכולוגיות היכולות להתעורר בעבודתם (כמו התמודדות עם מחלות חשוכות מרפא מוות, שחיקה וכד').

פסיכולוגיה רפואית

מסלול בשם זה קיים במכללת ת"א: ללימודי התואר השני רשאים להרשם: בעלי תואר אקדמי ראשון בפסיכולוגיה או במדעי ההתנהגות של מוסד מוכר להשכלה גבוהה, בציון גמר 85 לפחות, ציון מבחן מתא"ם ושתי המלצות ממרצי התואר הראשון. מועמדים בעלי הנתונים הגבוהים ביותר, יעברו מיון פנימי נוסף.

sHaY100

New member
נרשמתי לאונ' אך אליהם לא התקבלתי

ולכן נרשמתי גם למכללה אקדמית ת"א יפו

למעלה