צריך עיצות

אקסיום

New member
צריך עיצות

הבעיה הכי מטרידה אצלי בשלב זה היא: כשאני מגיע למקום בו עלי להאט משמעותית כמו בצומת עם תמרור תן זכות קדימה, או צומת שכדי להשתלב בו עלי להביט ימינה ושמאלה ,מה שאני בד"כ עושה זה שאני לוחץ קלאץ ובלם ורק כשאני נעצר אני מוריד לראשון כאילו הגעתי לרמזור אדום ,ואני יודע שעלי לא לעצור אלא להמשיך בתנועה איטית איטית ,זאת אומרת להעביר לראשון תוך כדי נסיעה כבר שאני מתקרב לצומת ואז לגלוש ,אבל זה לא הולך לי בשעת מעשה,זקוק לעיצות

פרטנר

New member
בקש מהמורה שלך

שיתרגל אותך במעבר מנסיעה בהילוך שני לגלישה בראשון.(לא מסובך).

אקסיום

New member
פרטנר בתור מורה

אולי תרחיב קצת על הטעויות הנפוצות בענין זה וטיפים קצת...

אקסיום

New member
אם אהיה יותר ממוקד

האם יש אפשרות להיות כל הזמן ,כשאני ממתין בצומת להשתלב, על תנועה איטית איטית בלא שהרכב ממש יעצור?

פרטנר

New member
הכל עניין של תיזמון

בהתקרבות לצומת שבו אין שדה ראיה ,יש להאט (זה ברור). אם המהירות הנדרשת מתאימה לגלישה ב1 יש ללחוץ על המצמד ולשלב ל1. מאותו הרגע מבצעים גלישה עם המצמד . אם יש צורך לעצור עוצרים. אם ניתן להמשיך בתנועה איטית ולתזמן את הכניסה לצומת מיד כשמתאפשר-הרווחנו וחסכנו עצירה.

אקסיום

New member
ברגע שהתקרבתי ולחצתי על המצמד

והעברתי לראשון ,אני נשאר עם המצמד לחוץ ומשחרר טיפה רק כשאני רוצה להתקדם ,כמה שאני משחרר אותו יותר כך הוא ירוץ קדימה יותר ,והבלם לגמרי משוחרר אלא אם כן אני בעליה ,הלא כן?

פרטנר

New member
איך אתה רוצה לשלם?

זה כבר הופך לשעור נהיגה ..
ברגע שהתקרבת והורדת מהירות בעזרת הבלם (למעט בעליה) ,לחצת על המצמד והעברתי לראשון ,אתה נשאר עם המצמד לחוץ ומשחרר טיפה רק כשאתה רוצה להתקדם (ובמקביל שומר על כ2000 סל"ד),כמה שאתה משחרר יותר כך הוא יגביר את הקצב ,(הבלם לגמרי משוחרר אלא אם כן אתה בירידה ואז המצמד נשאר לחוץ ורגל ימין מוסתת את הלחיצה על הבלם בהתאם). לא קל ללמד זאת בהתכתבות.

אקסיום

New member
פרטנר אין כמוך

הוא שכתבתי ....הבנתי אותך ואתה אותי ....תודה רבה ...

Yakird12

New member
היי אקסיום

2000 סל"ד הכוונה לסיבובים לדקה ( של המנוע ) .

אקסיום

New member
היי יקיר ,נעלמת לי ..

מקוה שתקבל טסט מהר, תגיד ואיך לעזאזאל אני יודע לשמור על 2000 סל"ד?

Yakird12

New member
חח לא נעלמתי אחי ...

שמע אם יש לך מסנג'ר או איסיקיו שלח לי בפרטי שנדבר ולא במערכת מסרים של תפוז חח ... ד"א איש העוגה נתן לך את התשובה כבר :]

adidas88

New member
לא...

ככל שאתה מרים את המצמה במישור או בירידה האוטו מאט...כשאתה לוחץ עליו מתבצעת הגלישה..

adidas88

New member
*אל תתייחס*

כנראה לא הבנתי אותך נכון ופרטנר מבין יותר טוב ממני...

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

נראה לי שמאוד התבלבלת... אומנם אני כבר כמעט חודשיים לא נגעתי ברכב ידני אבל אם אני זוכר נכון- כל עוד הקלאץ' לא הגיע לנקודת החיכוך- האוטו מתקדם ולא מאט.. תקנו אותי אם אני טועה..

למעלה