צריך עיצה

צוחה

New member
צריך עיצה

אני מעוניין לקנות את המאיץ הגרפי voodoo 5 5500 64mb. האם יש למישהו את זה ? האם אתה ממליץ ? איך הביצועים ? והאם אתה משתמש גם בכרטיס מסך בנוסף למאיץ הגרפי ? תודה

duke4you

New member
לי יש

בדיוק היום קבלתי את הכרטיס מסך הזה - voodoo 5 5500 64 mb. זה לא כרטיס מסך זה בעצם מפלצת. תשכח מכל כרטיסי המסך שראית עד היום (10 ס``מ), המפלצת הזאת 30 ס``מ!!!, עם 2 מעבדים המוצמדים להם 2 מאוורים, כניסת מתח במיוחד רק בשבילו, גרפיקה מהממת, בקיצור אתה קונה דינוזאור ולא כ.מסך. קניתי אותו דרך נטאקשן ב659 ש``ח וזה שווה כל שקל! לידיעתך, כיום, בניגוד לימים עברו, כרטיסי המסך משולבים עם מאיצים, כך שכל כרטיס מסך הוא בעצם גם מאיץ, כולל המפלצת הזאת, כך שאין צורך בכרטיס מסך נוסף. וכן זהו אחד הכטיסים הטובים ביותר שיש, להוציא את geforce3 וvoodoo6 6000עם 128 mb, כן כן 128 מגה בייט ו4 מעבדים (4 מעבדים!!!). אז בקיצור תקנה אותו מהר, לפני שיגמר.

eYaL

New member
אמממ...

מעניין מה יקרה בעוד כמה חודשים.. אם המשחקים החדשים יעבדו טוב כמוש עבדו עד עכשיו עם מאיצי 3DFX עד ה G-FORCE,ה 3DFX שלט..וכל משחק תמך בו.. ואם ה GFORCE ישתלט..אז ..מה יקרה לנו עם ה 3DFX?? eYaL

duke4you

New member
רק שלא יעלמו

עכשיו, אחרי שחברת nvidia השתלטה לנו על חברת 3dfx, אני ממש עצוב. כל משחק היה עולה עם הלוגו של 3dfx, ומה עכשיו? nvidia? רק שלא תהפוך למונופול.

למעלה