צריך עיצה

TheReverend

New member
צריך עיצה ../images/Emo92.gif

CANON EOS 5000 איך היא נחשבת? כמה אני אמור לשלם עבור מצלמה כזאת עם עדשת 35-75(אני חושב) יד שנייה?

500 או 5000 ?ראה בלוח מצלמות

הרפלקס של קנון להיררכיה של הדגמים.כמה שיותר אפסים - יותר פשוט ובסיסי. סידרת ה5 קדמה לסידרת ה3 העכשווית,אז גם הדגם מיושן. כמה?אולי700 ש"ח כולל העדשה.

TheReverend

New member
../images/Emo51.gif ועוד שאלה

אני סטודנט(= קצר בתקציב
) ומחפש מצלמה להתחיל איתה. אני רוצה משהו שיהיה מקצועי יחסית. אני בא מתחום האופנועים ולכן חשובה לי היכולת לצלם גופים בתנועה(מהירה
) וזום יחסית סביר. מה ההמלצות שלכם? חשבתי על דיגיטלית אבל הסכומים נראים לי מטורפים מעל ומעבר(והכמויות המועטות בהן אני מצלם לא גורמות לזה להיות משתלם). חשוב לי שהמצלמה תהיה מסוגלת "לירות" כמה צילומים ברצף(שוב בגלל התנועה המהירה). עיצות? המלצות? מישהו הציע לי ניקון F70 - מה ההבדל בינה ובים הF60? F80? ראיתי בלוחות מינולטה 404i?! מישהו מכיר(בטח מישהו מוכר). תודה וסליחה מראש על הפגזת השאלות

ניקון

בתור בעל ניקון 80 אין מה להשוות. פרט לאיכות החומר, ה80 מתקרבת בתכונותיה ל 100 - כמעט ה TOP OF THE LINE ה80 היא דור אחר (גם היא בת שנתיים וחצי) ה60 וה 70 שתיהן מיושנות יותר. ב 80 יש מדידת אור נקודתית וחמישה איזורי פוקוס, מה שאין ב 70 וב60. ב70 יש מצבי צילום מטופשים 0 פורטרט, ספורט, לילה, וכו' - "מטופשים" אך נוחים. ב 80 מניחים שאתה יודע מה אתה רוצה (צמצם, מהירות) ואינך צריך הגדרות קסועות מראש. נסה את הדגמים החדישים יותר - 65, או 75, ואם קצר ממש בתקציב - ה55 (שאיני מכיר) אני מתעצל לקום ולהביא את הספר של סונאי בחדר הסמוך על כל מצלמות ניקון, אבל אם החלטת ניקון, אולי אעשה זאת בשבילך...

ה 404

של מינולטה נחשבת חובבנית למדי ( יחסית ל 505) אם כבר זולות, מה עם פנטקס MZ 30 או 50? (פנטקס סופר פרוגרם שרתה אותי מאד יפה כ 15 שנה) אני מניח שה F80 השתרבבה בטעות לרשימת המצלמות שלך....... (סתאאאאאאם. )

ה55 של ניקון היא צעצוע.לא להתקרב.

הניקון 70 היא דגם ותיק - ולכן ניתן להשגה במחיר נוח. ה80 החליף אותו. כל רפלקס של היום אפילו בסיסית תתן לך אפשרות באופציית הDRIVE להפעיל פוקוס רציף וצילום כמה תמונות ברצף - ובכל מצלמה הקצב אחר - יש כאלו ש2 פריימים לשניה ואחרות - אפילו 8 ויותר. ראה בלוחות ההשוואה בין רפלקסיות ששיבצתי בלוחות הפורום.

למעלה