צריך עידוד....

dyns

New member
צריך עידוד....

יש לי השבוע מבחן בפיזיקה.. אני פשוט לא מצליח להתיישב ללמוד.. קצת מתיישב ומייד קם..מרגיש את הקוצים בכל הגוף!, מצד שני יש דברים שאין לי בעיה לעשות כשמשהו מעניין אותי אני מסוגל שעות לעשות אותו... זה הכל כח רצון? קראתי עכשיו מאמר שאומר שלא..שככה אני משהו דפוק בחיווט המח שלי... אוף.. מבחן..צריך ללמוד.. נמאס לי מהקוצים האלו..

zivadina

New member
עידוד

סליחה על התגובה המאוחרת. נראה לי קשה להגיב למי שרוצה פתרונות איסטנט. בדרך כלל אנחנו חושבים איך לעזור, ולא מגיבים במהירות בנוסח ICQ. לקראת הפיזיקה, מציעה לך לשאול בפורום איסטרטגיות למידה או לקרוא בקישורים שלנו איך להתכונן למבחן. בנוגע לבעיות רכוז: קשיים להתרכז יכולים לנבוע מסיבות גופניות, פסיכולוגיות או הפרעת קשב ורכוז ADHD. הפרעת קשב ורכוז מגדירה קושי להתרכז לאורך זמן במשימה פאסיבית, משעממת וחוזרת על עצמה, וכן בתנועתיות יתר ואימפולסיביות או לחילופין פאסיביות וחולמנות. הפרעת הקשב היא ב90% תורשתית וניתן לראות סימנים ברורים שלה מלפני גיל 7. היא משפיעה על ההתנהגות ועל ההתנהלות (חוסר ארגון, חוסר תחושת זמן, למשל). במידה שאתה חושד שיש לך הפרעת קשב, צריך לפנות לאבחון רפואי מסודר אצל נוירולוג או פסיכיאטר שמתמחים באבחון ההפרעה. נשמח לדעת מה בדעתך לעשות, ונשמח לעזור לך בצעדיך הבאים. אתה מוזמן לקרוא כאן:

דליה.ד

New member
לפי דעתי

דרך טובה היא פשוט ללמוד עם חבר/ה ואז האחד מושיב את השני/ה.

למעלה