צריך עזרה...

grizzly

New member
צריך עזרה...

שלום יש לי שאלה חשובה שאני צריך לשאול אולם אני קצת חושש לשאול אותה כאן. הפורום הזה מכריח אותי להזדהות עם הכינוי שלי ולא בשם אנונימי שאני בוחר לפני שאני שולח הודעה ולכן אני לא חושב שאוכל לשאול כאן את השאלה. השאלה אינה מיועדת לי (אם זה היה המקרה, אני מניח שפורום נערות לא היה המקום בשבילי) אבל אני מתעניין לגבי בחורה שכן צריכה עזרה. לצערי, כדי לשמור על צנעת הפרט לא אוכל לפרט יותר, היא תדע לזהות אותי על פי הכינוי שלי וכן גם רבים אחרים. צר לי אך אולי יש אפשרות לתקן את הנושא הזה, אני יודע שזה יקל על רבים. בכל מקרה, אם יש כאן רופאה או סקסולוגית שאוכל לפנות אליה במסר פרטי, אשמח אם תוכלו לפנות אלי ולעזור לי. תודה רבה

grizzly

New member
עדכון להודעה.

אני מקווה שמהדברים שלי לא נוצר הרושם שאני חס וחלילה מזלזל בפורום או בתוכן שלו- להיפך, לדעתי הפורום הזה הוא במה מצויינת לבנות שמחפשות תשובות רק חשבתי שיהיה זה יותר נוח אם היה אפשרות לשאול שאלות בצורה אנונימית. תודה רבה ובהצלחה בהמשך. :)

Sprite

New member
אתה יכול להכנס בתור אורח

ואז אף אחד לא יכיר את הכינוי שלך...... סתם עצה....

צריך עזרה...

כמו שכבר נאמר לך ע"י גולש אחר, יש אפשרות להיכנס בצורה אנונימית לפורום ולקבל תשובה ממני .

grizzly

New member
תודה ד"ר רות

אני לא מצליח למצוא את הדרך הזאת- האתר מבקש ממני כל הזמן להכנס רק דרך השם הרשום שלי.. אם זה בסדר מבחינתך שלחתי לך הודעה, מסר פרטי, לפני כמה ימים עם השאלה שלי.

Sprite

New member
שאתה פותח הודעה חדשה

יש לך ליד השם אפשרות בצבע כתום לשנות לכתיבה בתור אורח..... זה סתם טוב לידע כללי....

למעלה