צריך עזרה

yossi26

New member
צריך עזרה

יש לי טבלת לקוחות ובתוך הטבלא יש לי גם עמודות של תכונות. לדוגמא:שם,משפחה......,תכונה1,תכונה2,תכונה3... יש לי טבלא נוספת שהיא טבלת התכונותת מורכבת מID ומשם התכונה. א. האם ניתן לבצע קישור בין התכונות? ב. כיצד אני מציג את רשימת התכונות מטבלא 1 אם רשימת התכונות שם היא הID של טבלת התכונות?

yossin

New member
אם יש הגדרה מראש

למשל- שדה תכונה א´ הוא גובה שדה תכונה ב´ הוא צבע עיניים זה די פשוט קישור בין טבלאות וזהו אם אתה מתכוון שזה יהיה דינאמי, שבשדה א´ ללקוח אחד זה יהיה הגובה וללקוח שני זה יהיה משקל אז אתה עובד לא נכון ויותר נכון הוא להקים טבלת תכונות לקוחות ביחס של אחד לרבים לטבלת הלקוחות

yossi26

New member
זהו בדיוק!

איך אני מקשר כל תכונה לטבלת התכונות? אחרי שקישרתי את תכונה 1 לטבלת התכונות אני כבר לא יכול לקשר את התכונה ה2.. אז מה עושים?

אבל אני לא מבין למה?

כבר ברמת הטבלה אתה מגדיר את השדה כקומבובוקס המקבל ערכים מטבלת תכונות..... אח"כ בקשרי הגומלין אתה תראה את הקישור שלש פעמים וזה אפילו לא צריך להפריע לך.... בטופס עצמו, אתה תקבל את השדה כקומבו בוקס ושלום על ישראל.... אני אישית בניתי באפליקציה, קומבובוקס, שבוחר את סוג הערכים ואז הקומבובוקס השני, מקבל רק את הערכים הדרושים, דבר זה מאפשר לך, להשתמש בשתי עמודות למכלול של תכונות. אבל אם תרצה הדרכה יותר מפורטת תקבל את זה במייל......

yossi26

New member
איך מגדירים את השדה כקומבוקס?

סליחה על הבורות...

למעלה