צריך עזרה!!!
אני יודע שאני בדרך כלל לא מפיל עליכם את המצוקות האישיות שלי אבל הפ]עם המקרה שונה: אני לא מצליח לצאת מהארון! וזה ישמע קצת פאטתי/מעורר רחמים/מסכן כי זה לא שאני מפחד להגיד את זה להיפך- אני אומר את זה בישירות. דוגמה: -"תגיד, לירן, אתה הומו?" (בעקבות איזה ויכוח או התקוממות שלי על הערה "אנטי-הומואית") לירן: "כן." וזהו. הצד השני עושה פרצוף של "נו, באמת! די כבר עם הציניות הזאת!" ולדעתי לא ממש מאמין לי. כבר נאמר כאן בפורום ש"כשארתה ציניקן אף אחד לא מאמין לך, גם כשאתה מדבר בכנות". וזה המצב שלי... עכשיו ברור שצריך לעשות משהו, השאלה מה? ואלה כמה רעיונות
שעברו במוחי המעוות: 1- במקום הומה חברים (בהפסקה למשל) להתחיל לעשות סצינות כמו שאני יודע. משהו בסגנון "יש לכם משהו נגד הומואים? כי אם כן, יש לכם משהו נגדי!" ומכאן זה יתפתח לשוק טוטאלי, צעקות, יציאה דרמטית מהחדר וכיו"ב... 2- פשוט לבוא יום אחד עם שיער סגול, חולצה צמודה בצבעי הקשת
עם כיתוב בסגנון:"What can I say, I´m GAY!" ופירסינג על כל אוזן ימין (תוספת קטנה). 3- בדומה לקודם, רק יותר צנוע אך עם אפקט מכניס-לשוק דומה: פשוט לבוא עם מישהו לאיזה אירוע חברתי/מסיבה ולהתחיל להתמזמז איתו בטירוף... זה יעורר עניין. 4- לצאת בקמפיין הסברה ושיכנוע. סתם רעיונות
שעברו לי בראש... מקווה שמישהו יוכל להושיע ולעזור לי מהמצב הדפוק שאני תקוע בו כי חשוב לי להגיד את זה לפני סוף י"ב (עוד 3 חודשים). תודה על ההקשבה,
אני יודע שאני בדרך כלל לא מפיל עליכם את המצוקות האישיות שלי אבל הפ]עם המקרה שונה: אני לא מצליח לצאת מהארון! וזה ישמע קצת פאטתי/מעורר רחמים/מסכן כי זה לא שאני מפחד להגיד את זה להיפך- אני אומר את זה בישירות. דוגמה: -"תגיד, לירן, אתה הומו?" (בעקבות איזה ויכוח או התקוממות שלי על הערה "אנטי-הומואית") לירן: "כן." וזהו. הצד השני עושה פרצוף של "נו, באמת! די כבר עם הציניות הזאת!" ולדעתי לא ממש מאמין לי. כבר נאמר כאן בפורום ש"כשארתה ציניקן אף אחד לא מאמין לך, גם כשאתה מדבר בכנות". וזה המצב שלי... עכשיו ברור שצריך לעשות משהו, השאלה מה? ואלה כמה רעיונות