צריך עזרה!!!

Liraviv

New member
צריך עזרה!!!

אני יודע שאני בדרך כלל לא מפיל עליכם את המצוקות האישיות שלי אבל הפ]עם המקרה שונה: אני לא מצליח לצאת מהארון! וזה ישמע קצת פאטתי/מעורר רחמים/מסכן כי זה לא שאני מפחד להגיד את זה להיפך- אני אומר את זה בישירות. דוגמה: -"תגיד, לירן, אתה הומו?" (בעקבות איזה ויכוח או התקוממות שלי על הערה "אנטי-הומואית") לירן: "כן." וזהו. הצד השני עושה פרצוף של "נו, באמת! די כבר עם הציניות הזאת!" ולדעתי לא ממש מאמין לי. כבר נאמר כאן בפורום ש"כשארתה ציניקן אף אחד לא מאמין לך, גם כשאתה מדבר בכנות". וזה המצב שלי... עכשיו ברור שצריך לעשות משהו, השאלה מה? ואלה כמה רעיונות
שעברו במוחי המעוות: 1- במקום הומה חברים (בהפסקה למשל) להתחיל לעשות סצינות כמו שאני יודע. משהו בסגנון "יש לכם משהו נגד הומואים? כי אם כן, יש לכם משהו נגדי!" ומכאן זה יתפתח לשוק טוטאלי, צעקות, יציאה דרמטית מהחדר וכיו"ב... 2- פשוט לבוא יום אחד עם שיער סגול, חולצה צמודה בצבעי הקשת
עם כיתוב בסגנון:"What can I say, I´m GAY!" ופירסינג על כל אוזן ימין (תוספת קטנה). 3- בדומה לקודם, רק יותר צנוע אך עם אפקט מכניס-לשוק דומה: פשוט לבוא עם מישהו לאיזה אירוע חברתי/מסיבה ולהתחיל להתמזמז איתו בטירוף... זה יעורר עניין. 4- לצאת בקמפיין הסברה ושיכנוע. סתם רעיונות
שעברו לי בראש... מקווה שמישהו יוכל להושיע ולעזור לי מהמצב הדפוק שאני תקוע בו כי חשוב לי להגיד את זה לפני סוף י"ב (עוד 3 חודשים). תודה על ההקשבה,

זורבבל

New member
פשוט תפתח את הדלת, אל תבעט בה

שתי שיטות: א. תפוס שיחה רצינית, אחד על אחד, עם מי שבאמת חשוב לך שידע. פרה, פרה, ובסוף כל העדר ידע. ב. שיטת ההתמדה. אם תטפטף את זה כל הזמן זה בסוף ישקע. ובכל מקרה, מה הלחץ לפרסם? איך זה ישפר את ההרגשה? אולי בכלל מפריע לך משהו אחר שהוא לא היציאה מהארון?
זורו (שתמיד שואל שאלות קשות)

לירוי25

New member
לא ממש הבנתי מה הבעיה...

קודם כל אתה הבן אדם הראשון שמתקשה לצאת משם, מרבית האנשים משקיעים את מיטב מרצם בלהשאר שם. אני לא חושב שאתה צריך לעשות משהו מיוחד בכדי לציין את יציאתך הרישמית בטח ובטח לא בצורה בוטה וצעקנית. מספיק שתספר לחברים, תדבר על אירועים בהם השתתפת וכיוצ"ב. להגיד "אני הומו" בפומבי יוצר אצל חלק מהאנשים תדמית שלילית בראש וכאן מקומך להלחם בה ולא רק בשביל עצמך כי עם עבור אנשים נוספים שאולי אינך יודע על נטיתם.

spainbar

New member
מצחיק אותי ה- דד-ליין של המשימה...../images/Emo133.gif

נשארו לך 3 חודשים, שבוע,3 ימים ו13 שעות לסיום המשימה..... :} מה שעושה לך טוב - תעשה ס´

Liraviv

New member
אוקיי תשובות לשאלות שלכם ועוד שאלות

(הערה:מקווה שלא חשבתם שאני רציני בקשר לרעיונות, הכל בהומור) אז יכול להיות שלהחדיר את זה לאט לאט זאת באמת הדרך אבל איך לעשות את זה? איך לעשות שזה לא יהיה פתאומי מדיי? למה ה"מועד הגשה"? לא יודע, אולי כי חשוב לי להיות כן עם האנשים האלה למרות שאחרי התיכון אני לא אראה את מחציתם... עכשיו אני קצת יותר מבולבל אבל זה יעבור, אני אמצא לי את הדרך... יש למישהו עוד הצעות או פתרונות?

MARMELAD

New member
כמה עניינים להנאתך:

קודם כל קח בחשבון שהחברים שלך מביה"ס היום לא יהיו בסביבתך עוד הרבה זמן. מה הכוונה...? שהיום יש לך כמה חברים טובים בביה"ס וכל השאר הם אנשים שאתה מיודד איתם פחות או יותר - בעוד שנתיים שלוש אתה תהיה בקשר אולי עם 5 אנשים בסה"כ מביה"ס. למה? ככה. כי כשהבי"ס נגמר וכל אחד הולך למקום אחר - כל הקבוצה הזאת שנקראת "השכבה שלי" הופכת להיות עוד כמה אנשים שאתה מכיר - בדומה לאנשים מה"צבא" או מה"עבודה". ויהיו עוד המון. אז קח את זה בפרופורציות וקח בחשבון שגם אם לא תצא מהארון בביה"ס לא יקרה כלום. חוצמיזה, אם תצא מהארון בבי"ס לא תהיה להם סיבה לרכל עליך בעוד שנתיים שלוש - "שמעת מה קרה ללירביב?" "מה - חזר בתשובה?" "לא - הוא הפך להומו!" "אייייכס"
אם כבר אתה כן יוצא מהארון כדאי לעשות את זה לאט ובעדינות. אמנם בשיטת ההלם אתה תצליח לספר לכולם בבת אחת - אבל קח בחשבון שמהרגע שתעשה את זה אתה תהפוך להיות אחת מהדמויות הכי בולטות בביה"ס. אנשים אוהבים לרכל - במיוחד בגיל בי"הס. מה אתה צריך את זה? אני מציע שתתחיל בלספר לחברים הקרובים ביותר - תראה איך הם מקבלים את זה, תקבל מהם אישורים שהכל בסדר - ואם תרגיש צורך לספר לעוד מישהו - ספר. בכל מקרה הנטייה המינית שלך לא צריכה לעניין את כל העולם, נכון? עוד משהו שהייתי עושה זה לנסות לדבר עם מישהו מהשכבה - או חברים של חברים שאתה יודע שהם מחוץ לארון. נכון, גם כאן בפורום יהיה מי שייעץ לך - אבל אם תדבר עם מישהו שאתה יודע שהוא הומו והוא גם נמצא בסביבה המיידית שלך - זה ירגיש אחרת. ולך תדע - אולי תרוויח חבר טוב חדש - או אפילו אהבה? זהו בעקרון... בכל מקרה שיהיה בהצלחה.. ואל תרוץ!

9סנורקה9

New member
אתה לא צריך לספר לכולם שאתה הומו

סמוך עליהם שיפיצו במהירות האור. אחרת, איך הייתי מגלה שמישהו שהייתי חברה שלו ביסודי ולא דיברתי איתו כמה שנים טובות, הוא הומו?

Blackice

New member
הפצה במהירות האור זה ההתמחות של

ביה"ס. בכלל. אצלנו מתישהו באמצע י"ב, אני חושב, באיזו מסיבה שהיו בה כמה אנשים מהשכבה שתי בנות התנשקו. (מהשכבה, אני מתכוון. ) הסיפור הסופי שאני שמעתי הוא שהן פשוט רצו לדעת איך זה, לנסות. אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא שאנשים בודדים ראו אותן. בבוקר שלמחרת, לפני תחילת השיעור השני כל אחד בשכבה כבר שמע את הסיפור, מוקצן בדרכו שלו. לקח לזה כמה ימים להרגע. כלומר, בהפסקה, כמה חברים שלי רצו ללכת לכיתה שלהן, בשביל "לראות את הלסביות". חח.. הייתי צריך להסביר להם שזה לא כמו גן- חיות, ואין מה לראות, ושבכלל זה לא ממש יהיה נעים להן.. בקיצור- לא צריך לעשות משהו דרמטי לפני כולם בשביל שכולם ידעו. המשפט יהיה בסגנון "פרה (וכל העדר ידע) פרה." אבל, מה אני כבר יודע, אני עוד נמצא בארון... בכל אופן אני מקווה שעזרתי..
ארז

למעלה