צריך עזרה

elllidor889

New member
צריך עזרה

שלום לכולם אז ככה. ראיתי שיש פה מומחים ויש לי כמה שאלות אני בן 16 וחצי 180 76 ק"ג ואני הולך למכון חודשיים ואני לא מרגיש שינויים בגוף ולא בשיפור המדריך שלי לא כל כך מבין כי זה לא עובד... המטרות שלי הם חיטוב וניפוח הגוף כמה אחוזים אני צריך לעשות מה-rm (ואיך בודקים)? כמה זמן לחכות בין סט לסט? על מה לעבוד ובאיזה ימים(אני יכול ללכת 4 ימין בשבוע)? באיזה שיטה לעשות את הסטים? מהם הזוויות האופטימליות שצריך לעבוד לכל שריר? תודה מראש!

barak16

New member
להגיד לך את האמת?

השיפור הרציני בא רק אחרי 5 חודשים צריך לעבוד אבל לא קשה כדי שלא יהיו לך דלקות וכל השאר. את גם צריך לאכול לפני אחרי בזמן היום וגם לישון טוב. אל תצפה למשהו רציני כבר עכשיו יקח לך הרבה זמן עד שיהיה משהו יפה. אלא אם תקח סטרואידים שזה רע ולא טוב. אז אל תיקח ותתחיל להתאמן. בהצלחה.

לא מדוייק. חודשיים הם פרק זמן מעולה

כדי להתחיל לראות שיפורים והתקדמויות וכדי לא להתייאש ולוותר.

barak16

New member
זה מניסיוו אישי ובלי כל מיני תוספות

למיניהם אלא רק אוכל טוב.

elllidor889

New member
תודה לכל התגובות

אבל... לא קיבלתי תשובות לשאלותי... מקווה לקבל תשובה בהקדם תודה מראש

xon25

New member
שתי שאלות אליך...

א. אתה לא רואה ש-ו-ם שינוי אצלך? ב. האים שינית את התפריט שלך עם האימונים? אני מתאמן כולה חודש אבל מתמיד על אימון נכון, צריכת חלבונים אחרי האימון ומנוחה ואני כבר רואה שינוי!

spoild

New member
קבלללל

אני מניח שאתה רק מתחיל , דבר ראשון זה תזונה נכונה, תאכל מספיק חלבונים מינימום 150 גרם ליום. זמני המנוחה ברוב התרגילים יהיו דקה וחצי, (לחיצות ותרגלים "כבדים" כך שתיים) תרגילים קלים יותר כך דקה. אני מציע לך להתחיל עם שלושה אימונים בשבוע, תעשה עד שלושה סטים לכל תרגיל בין 8-12 חזרות (לגדילה) זה מממש ממש על רגל אחת, אבל ברשת לר חסר מידע! בהצלחה

שאלות לשאלה

השאלות ששאלת כלליות מדי ותלויות בהרבה נתונים. נתחיל בזה שתרשום מה עשית עד היום בחדר כושר, כמה פעמים התאמנת, באיזה משקל, כמה חזרות וסטים וקצת תאר לנו את ההרגשה באימון - קל, קשה, ארוך וכו´. חזור אלי וננסה לבנות תוכנית שתתאים לך ותביא לך תוצאות

למעלה