צריך עזרה

ל ב כ ו

New member
צריך עזרה

אני וחברתי יוצאים כבר 5 שנים ורוצים להתקדם שלב ולגור ביחד. הבעיה היא שאנו באים מבתים בעלי אמונות שונות וקיצוניות : היא באה מאמונה שנקראת יהודים משיחיים(יהודים המאמינים בתנך ובברית החדשה ) ומשפחתי היא דתית מסורתית . אביה לא מכיר אותי בכלל ואם יידע ייתכחש לה והוריי מאוד אוהבים אותה אך לא יודעים על משפחתה . האם יכול להתקיים קשר כזה ? או שעדיף לא לפגוע בהרבה אנשים? ואיך מספרים למשפחות ומתמודדים עם זה מישהו מכיר מקרה דומה ? תודה

ברוך הבא ל ב כ ו ../images/Emo24.gif

איזה מבין זוגות ההורים יותר נוקשה בדיעותיו? האם הקושי קשור בעיקר בהורים שלה?

ל ב כ ו

New member
ברוך הבא ל ב כ ו

אבא שלה לא ידע על הקשר שלנו עד כה אך כל שאר המשפחה ידעו ואפילו נפגשנו ,אביה איש דומיננטי וכולם יודעים שיגיב בחרם מצידו, הוריי דתיים מסורתייים וגם אני איני יודע כיצד יגיבו אך לדעתי זה לא יהיה בחרם משום שבסופו של דבר היא יהודייה וזה מה שחשוב להם (נכדים וכדו') ואני איני אדם דתי .

טנאטאו

New member
תגובה

נשמע מקרה באמת מיוחד ולא שאני מבין גדול בכלל אבל אני מציע לך קודם כל לקרוא את הברית החדשה (אם עוד לא קראת), בעיני זה ספר מענין ואפילו חובה. ושנית שתלכו לדבר בעצמכם עם כל זוג הורים בנפרד על העניין ואולי הולוואי תגלו פתיחות והבנה... ואמן שהאהבה תגבר על המחלוקת

תודה אסף ../images/Emo39.gif

הנוכחות שלך נעימה ואני בטוחה שאתה יכול להועיל להרבה מהגולשים, דרך הגישה הייחודית שלך. נכנסתי לאתר שלך ואפשר כבר בהודעה להרגיש את הלב הרחב שלך!

אולי תתחילו עם ההורים שלך

ותראו איך זה הולך, ואז אולי דרך זה תלמדו איך כדאי יהיה לדבר עם ההורים שלה. ובלי קשר למה שכתבתי: מה מרגיש לך מבפנים שכדאי לעשות?

למעלה