צריך עזרה

yotam37

New member
צריך עזרה

אוקי אהלן שלום לכולם אני עושה עבודה גדולה ממש על תנועת בית"ר ועל שלמה בן יוסף. אז אם אפשר תתנו פה קישורים לאתרים ואם יש למישהו סיכומים או משהו שיכול לעזור האיימיל שלי זה [email protected] תודה מראש אשמח לעזרה.

Philipil

New member
ישנו ספר על עולי הגרדום

ראיתי אותו בספריה הבית ספרית שלי (קרית חינוך של קרית אונו) זה ספר שלם על עולי הגרדון, ויש שם המון חומר על בן-יוסף מכתבים שנשלחו כתבות בעיתונים וכד' מחר אני אבדוק מה שמו של הספר.

yotam37

New member
קודם כל תודה!!!

ראיתי את האתר השאלה אם יש יותר מזה כי זאת עבודה גאוטופ. ראיתי גם נראה לי את הספר. וחיפשתי רבות היום חייב לציין יש לכם תנועה נחמדה וסיפור שלמה בן יוסף חביב עלי מכיוון שהוא בראש פינה! אבל כמות בחומר נוראה מצומצת! אם למישהו יש בפירוט את כל האידאולגיה וכל זה אשמח !!! סליחה שאני מציק!!!

אם אתה מעוניין בכל האידיאולוגיה

אתה פשוט יכול להביא את "עולמו של ז'בוטינסקי" מאת משה בלע. אפשר להשיג את הספר במכון ז'בוטינסקי (רח' קינג ג'ורג 38 תל אביב) ובו מסופר כל האידיאולוגיה של התנועה. לגבי שלמה בן יוסף- אני אבדוק לך במרכז הדרכה של התנועה שלנו(שנמצא אגב גם בקינג ג'ורג ואתה יכול לקפוץ לשם בתיאום). אם יש לך שאלות מסוימות, או משהו ספציפי אני אשמח לענות.

yotam37

New member
לא

חמש יחידות בארץ ישראל זה עבודת סיום שאני חייב את זה. לפני שנתיים קראתי בעיתון המקומי בראש פינה כתבה של עמוד אחד מתוך יומן של שותפו לפעולה של שלמה בן יוסף קוראים לו אברהם שיין ונוראה אהבתי את הסיפור אז החלטתי שזה יהיה הנושא תנועת בית"ר ושלמה בן יוסף! ונתמקד בו. ועכשיו אני לקראת סיום אם תרצה אשלח לך אותה רק תבקש!!!

למעלה