צריך עזרה...

צריך עזרה...

ב"ה אני צריך את עזרתכם... מידי לילה, יש אצלנו בישוב עברין תנועה כבד. מדובר בנהג משאית, העושה במהלך החלוקה שלו עשרות עבירות תנועה. אמש הוא עשה עבירה שכמעט עלתה בחיי אדם, הוא חותך כיכר, נגד כיוון התנועה, בירידה תוך כדי פניה שמאלה (במקום לקחת ימינה להקיף הכיכר, חתך פשוט שמאלה) ואין לו שדה ראיה. אתמול ראיתי איך זה קורה. אמרתי לחבר שהיה איתי 'תראה את הפסיכי!!' הוא ענה: "איציק, אל תתרגש זה כל לילה - אני מכיר אותו". אני רציתי להזמין ניידת מתנ"א לשם, אבל עד שבאה ניידת, ואין לי סמכות עיכוב כי לא הייתי בתפקיד, היה לוקח זמן. היות וזה כל לילה, אצא בלי נדר באחד מימי השבוע הקרוב שוב במהלך הלילה, עם מסרטת וידיאו ואתעד את ביצוע העבירה "בצורה חיה". שאלתי היא כזו: אם מישהו מכם, מכיר קצין באגף התנועה בבית-דגן, שאני יכול לפנות אליו ישירות, ולבקש סיוע. אני רוצה דבר אחד ומוכן להקדיש לזה גם זמן, וגם את רכבי הפרטי. אבוא לאסוף שוטר מהבסיס אם צריך, שישב איתי במארב שקט בפינה הזו, ויהיה נוכח לעבירה וישם לזה סוף. כי להערכתי זה עניין של זמן עד שיהיו נפגעים. מה גם, שאותו נהג (ועקבתי אחריו אתמול) לא עוצר בעצור, לא מאותת, לא חגור עם סלולרי ביד. בקיצור כל העבירות ביחד. אם יש מישהו שמכיר קצין קשוב, שאיכפת לו באמת במתנ"א, שידאג לחבר אותי איתו דרך המסרים, אתן את כל הפרטים - ושוב, גם אביא תיעוד וידיאו. נמאס לראות משהו מול העיניים, לשמוע שקרה אסון ולחשוב שיכלת למנוע ולא מנעת... תודה רבה ושבת שקטה. Kיציק

ימער

New member
בעיה קטנה מאוד

למה לך ללכת רחוק? ספר לי באילו שעות הוא מגיע, ופרטים נוספים, ואדאג אחר כבוד להציב אצלך ניידת ית"מ, עם מתנדבים שלב ב', שיתנו דו"ח ויגמרו עניין. פעם, פעמיים, והוא יכנס לתלם. שבת שלום ....

שירןן21

New member
לא צריך להכיר

אם אתה הולך בכיוון של לצלם ורוצה לבנות תיק כמו שצריך גש עם מצלמה , צלם שתיים שלושה לילות קח את הקלטת ותיגש עם זה לקצין תנועה באותו תחום שיפוט תגיש תלונה ותאמין לי שילחמו באותו נהג בצורה קשה ומחמירה , אם אתה לא בכיוון של לעשות את העבודה השחורה גש לאחד ממפקדי היח"ת באותו תחום שיפוט ותיידע אותם בעניין תן להם את מספר הרכב ו.זהו.

לKיציק לוי -

שלום ידידי, עד כמה שאני יודע אתם שייכים למרחב נתב"ג, כולל יחידת הית"מ שלהם, לא למתנ"א. אם הייתם נשארים ברישון הייתי עוזר לך, בכל מקרה כמו ששירון 21 כותבת-צלם ואח"כ תגיש תלונה. זה עובד. דרך אגב מתחושה אני חושב שאם יבדקו ניירות ואו משקל גם כאן ניתן להוסיף דו"ח.

SupeRonit

New member
שלחתי לך מסר ../images/Emo98.gif

במקרה יש מישהו שרק מחכה לכאלה "פנינים"

ישראל28

New member
למה ללכת רחוק ?ישנה יחידה שנקראת

ימ"ר תנועה ואשר מפרסמת מספרי טלפון להודעות על נהגים כאלה בכל תחנות המשטרה http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/yamar_atan.xml זהו הקישור לתוכן על היחידה כמו כן תוכל לקבל את מספר הפלא של המודיעין בכל אחד מהטלפונים של המשל שם הנמצאים צמוד לעמוד זה או במוקד אתן שלצערי יש לי את מספרו הקודם אך אם תמתין יום אוכל לארגן לך את המספר החדש .- מספר זה טוב להודעות על תאונות רכבים משתוללים וכל בירור בעניני תנועה ישירות לאגף התנועה הארצי בבית דגן מבלי להתקשר ל100 או לתחנות ולחכות שהם יעבירו בדרך עקלתון לאותו המוקד ...

אז ככה:

ב"ה אז ככה: וידיאו שלו כבר יש... בעת ביצוע העבירה ממהלך הלילה האחרון. במהלך השבוע אני מקווה להמיר הקובץ למחשב ולטעון אותו לשרת ולשים לינק. נחכה ונראה מה יהיה הלילה... (גם אחכה לו שם).

תכנס לתחנה ותדבר ביחידות עם הקצין

של משטרת התנועה והוא כבר ימשיך את העבודה

כמו המקרה שהיה לא מזמן עם המורה

שנהגה בפראות מתי שלקחה את הילדה שלה לגן והיה אזרח שראה את הכל שזה באופן קבוע ויצר קשר עם המשטרה והם ארבו לה בבוקר וצילמו ותפסו אותה

למעלה