צריך עזרה..

the irrational

New member
צריך עזרה..

קודם כל,אני רוי,18 מתגייס(או אמור להתגייס) החודש ב29 למג"ב. בזמן האחרון דיברתי עם כמה מג"בניקים והם אמרו לי להתרחק מזה. וגם יש הרבה סטיגמות על מג"ב שהבנתי שהם נכונים. ובכלל,ירד לי החשק מקרבי ואני עכשיו מצטער למה לא הורדתי פרופיל כבר ממוקדם עכשיו,השאלה שלי,מה קורה אם אני לא מתפנה?כמה זמן אני אצטרך להיות בכלא? ואחרי זה,מה הסיכוי לקבל תפקיד טוב? יש לי קב"א 54 שלחו לי זימונים כמו שחקים ותלפיות ובכלל,יש אפשרות להוריד פרופיל עכשיו? לא יודע,להמציא דברים? אשמח לכל תגובה בנושא ותחסכו ממני את התגובות הרעות אני חשבתי על זה הרבה והחלטתי שלא מתאים לי מג"ב וקרבי בכלל

היי

להוריד פרופיל עכשיו נראה לי כמו סיפור אני לא בטוחה אם זה אפשרי בכלל אבל תחכה לתשובה של מישו שבטוח יודע תתשובה בכל מקרה זה לא מחייב שתתגייס למג"ב אתה תפגוש קצין מיון ואז תבקש ממנו משו אחר בכל מקרה בהצלחה !!! :)

2inaroad

New member
סתכל על זה ככה

פעם, רצית מג"ב וביקשת זאת, עכשיו לא. אז תתגייס, ותראה איך זה הולך בטירונות... אם אתה רואה שכל חששותיך התממשו, אז מה? אי אפשר להוריד פרופיל בטירונות? פרופיל זה דבר נזיל... דבר שני, תמיד יש שיחה עם קצין מיון שבא אפשר לשנות, ותמיד יש מקום בתותחנים (חחח). חוץ מזה- מג"ב זה אחלה. אני רואה אותם הרבה (י-ם), ויש בזה פלוסים רציניים... נגיד יש קושי שבו אתה עובר מהסביבה האורבנית לשטח, אז במג"ב זה הרבה פחות...

L o s e Control

New member
תשמע,

אם עד עכשיו רצית מג"ב,אז לדעתי קצת חבל לוותר על זה רק בגלל מה שכמה מגבניקים אמרו. לכל בנאדם יש דעה שונה אין מה לעשות,אני בטוח שיש אנשים שדווקא כן נהנים מהשירות במג"ב..(לדוגמא חבר טוב שלי..שהוא לא קרוב בכלל ללהיות ערס. חוצמזה בכל מקום יש ערסים.) אין לי מושג לגבי כמה זמן תהיה בכלא,אבל רק לידע כללי-לא להרבה יש את הכוח הנפשי לסבול את כל החרא בכלא. אז תחשוב על זה.. אני אומר תתגייס למג"ב אבל בסה"כ החלטה שלך! אז בהצלחה

varui

New member
עצה מחייל

שמע לפני שנתיים ושלוש חודשיים אני הייתי במצב שלך אני הייתי רוצה מאוד ללכת למג"ב אבל בגלל בעיות בריאות בסוף אהייה לי פרופיל נמוך מאוד בשביל מה אני יכול לספר לך אלהם יש להם תנאיים חרא של רוב אנשים שהם ממש לא חכמים קב,א בערך של כל חייל 50 אבל תפקיד הם עושים ממש חושב הם שומרים עלינו בכל מיני מקומות כמו עזה או שחם או גינין אני לא חושב שאתה יכול להסיק מסכונת שאתה דברית אם אחד לוחמים שם ואולי הוא לא סובל את מג"ב או את תפקיד שלו ואם אתה רוצה להוריד פרופיל אתה צריך כל מיני ממסכים רופואים להתחיל לעשות את כל תהילך ולא כבר אחרי גיוס שאהייה לך בהצלחה

גיא246890

New member
אני בדיוק במצב שלך!!

רק דברים חרא אני שומע על החייל הזה כבר ירד לי כל החשק הגעתי למצב שתותחנים זה מציאה בשבילי... אני כבר בטוח ב100% לא רוצה מג"ב ולא רוצה כלא.

למעלה