צריך עזרה

nb266

New member
צריך עזרה

אני לא רוצה לפרסם פה עבודות או משהו כזה אז אשתדל שלא.אני מגיע לארצות הברית עוד כמה ימים,וסידרתי לעצמי גם עבודה(באופן חוקי שכן יש לי אזרחות) אשמח לשמוע ממישהו במסרים לגבי עבודה בקניונים ולספר לו על החברה שאני הולך לעבוד בה ואולי שמע עליה ויכול לספר לי עליה,תודה

נו באמת...

אתה לא חושב שאנחנו יודעים להבדיל בין פרסומת לבין שאלה לגיטימית? אתה בהחלט מוזמן לשתף, זה כל הרעיון בפורום...

nb266

New member
טוב אז אני אשתף

אני כחצי שנה לפני גוס והחלטתי לבוא לכמה חודשים לארצות הברית למטרת ביקור קרובי משפחה אבל אני גם מעוניין לעבוד(יש לי אזרחות).אז בשביל למנוע מצב שאני יגיע לשם ואז יתחיל לחפש עבודה החלטתי למצוא עבודה מהארץ(בקניונים לצערי) ותוך כדי לחפש עבודה אחרת שקרובה לקרובי משפחה שלי.עכשיו אני הולך לעבוד בחברה שעובדת בקניונים שנקראת pure&natural בניו ג'רסי.מישהו שמע עליה?עבד בה?יודע משהו עליה?.עכשיו אני גם צריך המלצות אם יש לגבי מקום שאפשר לעבוד בו חוץ מקניונים,כי זו עבודה שבסך הכל אני ממש לא מעוניין לעבוד בה ומה גם שיש לי אזרחות.אשמח לשמוע מכם חברי הפורום היקרים,תודה

למה לצערך?

לא כל עבודה בקניונים משמעה עבדות וניצול.* מה גם שלך אין במה להסתכן-אתה אזרח ועל כן עובד באופן חוקי (רק הקפד לשלם מיסים) ובמידה וייעשו לך בעיות- יהיה לך למי להתלונן. עבור חודש חודשיים של עבודה בעיקר בתקופת הכריסטמס- עבודה בקניונים יכולה להיות דווקא אופציה לא רעה (בעיקר אם חושבים על האלטרנטיבות- מקום עבודה שיסכים להעסיק אותך לתקופה קצרה שהרי אתה מתכונן לחזור לארץ). אני לא ממש מכיר את החברה שהזכרת, אבל הייתי ממליץ לך (אם אתה כבר כאן) לנסות ולשוחח עם העובדים לגבי התנאים וצורת העבודה, כמובן שתמיד אתה יכול גם לחפש עבודה בקרייגסליסט, או לגשת לאיזה מרכז ולשאול בחנויות אם הם מחפשים מוכר. בהצלחה, *רק קח בחשבון שעובדים בקניונים בד"כ נדרשים לעבוד 6 ימים בשבוע לפחות,ושעות לא מעטות ביום.

galgal0ne

New member
אם אתה רציני

לגבי עבודה לגיטימית, ומשלמת בסדר (ביטוח ביראות והכל) אשמח לתת לך עוד פרטים לגבי העבודה הראשונה שלי פה בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות (זה שם ארוך) תשלח מסר...

למעלה