צריך עזרה...

צריך עזרה...

אחרי שחרשתי על אתרים בנושא פינק פלוייד אני פונה אליכם :) למישהו יש מאמרים ברשת וכתבות או כל מה שיוכל לעזור לי בנושא של ההשפעה של הפלוייד על תרבות המוסיקה של היום (רצוי באנגלית) ובכלל על הביוגרפיה שלה. אני יודע בעיקרון עליהם ועל שאלת המחקר אבל אני לא רוצה לבלשט בעבודה שלי ואני מעדיף להסתמך על מקורות אמינים ומכובדים ולחקור את השאלה של הפרויקט שלי "כיצד פינק פלוייד השפיעו על תרבות המוסיקה של היום" תודה לכל מי שימסור לי מידע בנושא

מגל, להערכתי מה שאתה מחפש נמצא

בעיקר במאמרים שהתפרסמו בעתונות המוסיקה בעשר-חמש עשרה השנים האחרונות. אני לא בטוחה שתמצא את זה ברשת. למשל, מאמרים שיצאו לרגל X שנים ל"החומה" או Dark Side of the Moon, כוללים תגובות של אמנים עכשוויים שהושפעו מהאלבומים האלו, ומפלויד בכלל. מקור נוסף הוא תחום הספרות על מוסיקה אלקטרונית לסוגיה. אני אחשוב אח"כ היכן תוכל למצוא מקורות.

RoieL

New member
למה?

מצאתי לא מזמן בוויקיפדיה ערך של מושפעים מהפלויד.. צריך פשוט לחפש

זה לבית ספר אבל אני רוצה שישאר לי

משהו שאני אוכל להתגאות בו בלי לגלות טעויוץ מציקות ולחשוב "איזה טמבל הייתי"

י'ב

נו יש משהו?? מה שאני מוצא זה רק הספדים על סיד ושמורשתו תשאר לנצח אבל אין שם מקום שום מאמר שמדבר על איך ההשפעה שלהם נשארת במוסיקה.. לפחות שמישהו יכתוב פה את זה חח

FunkyMonk

New member
אני מציע לך מאד להשיג את העותקים

של הגליונות של המגזינים האחרונים שיצאו בעבקות מות סיד. מדובר בהרבה מהם על ההשפעה של הפינק פלויד בכלל ושל סיד בפרט. חפש את: Mojo Record Collector NME Uncut Word ציף אולי תשלים את החסר.. (; אני אישית לא קראתי אותם, אבל לפי מה שציף אומרת מדובר בהם רבות גם על הפלויד.

מישהו קרא את המגזינים הנ"ל

ויכול לומר לי איזה מגזינים הכי מדברים על הנושא של ההשפעה עם המאמרים החדשים על מותו של סיד ומה מחירם (כמדומני הם די יקרים ואני מעדיף לדעת לפני קניה מי מהם יותר רציני ויותר מתמקד בנושא מאשר לקנות את רובם ורק אחד מהם יקלע למטרה שלי) תודה רבה על עזרתכם! אני חייב לכם חחח

ב-Uncut וב-Mojo שהוקדשו לסיד

מרואיינים אמנים רבים שהושפעו מסיד. אם זה מבוקשך, שם תמצא אותו. אין שם ניתוח עמוק של ההשפעה של הפלויד על תולדות המוסיקה, אבל כן על ההשפעה של סיד.

למעלה