צריך עזרה

צריך עזרה

ככה, יש לי ימאהה PSR295 ואני מחפש בשבילה טרנספורמטור (הקודם התעקם, בכלי זמר לא עוזרים לי...). מישהו יודע איזה טרנספורמטור אני צריך (אני יודע ש12 וולט, אבל כמה מיליאמפר?) אם למישהו יש כזה אורגן אני אשמח אם תעיפו מבט בשנאי\טרנספורמטור שלכם ותגידו לי כמה מיליאמפר (mA) רשום עליו. תודה

bomba6

New member
מה ז"א לא עוזרים?

הלכת לסניף, ביקשת שנאי והם לא נתנו לך? משהו פה לא נשמע הגיוני... הייתי מנסה סניף אחר (טלפונית לפחות), ומתלונן להנהלה (אבל זה רק אם קיבלת תשובה כגון "תעוף לנו מהעיניים"). ולא כתוב אולי בספר? בד"כ יש מידע טכני מפורט על דברים כאלה...

באיזה סניף מדובר?

אין דבר כזה "לא עוזרים לי"

טוב אני אסביר מה קרה

התקשרתי אליהם וסיפרתי להם מה קרה ומכיוון שהראשון לא הבין על מה אני מדבר הוא העביר אותי למחלקה הטכנית, שם אמרו לי אחרי דיון ארוך ומייגע שאני צריך טרנספומטור של 2 אמפר. ניתקתי ונזכרתי קצת בעובדה שלמדתי פיסיקה, חשמל ואלקטרוסטטיקה מספיק כדי לדעת שטרנספורמטור של 2 אמפר יכול לשרוף לי את המכשיר, אז התקשרתי שוב כדי לבדוק אם זו לא טעות, ענה לי איש אחר שהעביר אותי שוב למחלקה הטכנית שם ענה לי אותו בנאדם שענה לי בפעם הראשונה!! (זה שלא הבין על מה אני מדבר), אחרי שאותו בן אדם הבין שאני לא הולך לקנות אצלו את הטרנספורמטור (אין לי כוונה לנסוע עד לירושלים בשביל טרנספורמטור) הוא הציע שנעשה בדיקה (פתאום, אחרי שתי השיחות האלה,) הוא כאילו הבין על מה אני מדבר, לא נראה לי שיש לו מושג מה עושה טרנספומטור בכלל) הציע לי למדוד את האורגן באמות (כמה פעמים האמה שלי נכנסת לאורך, לרוחב ולעומק של האורגן) ואחרי שמדדתי הוא אמר לי שללא ספק אני צריך 2 אמפר. אני לא כל כך מאמין לו לאור השתלשלות הדברים ומאמין שהוא אמר לי את זה כדי שהחנות וכל להרוויח ממני מאוד כסף (בין על ידי קניית טרנספורמטור או תיקון האורגן שלי, או קניית חדש). לכן שאלתי אתכם מה הטרנספומטור שלכם ד"א, מדובר בסניף של כלי זמר בתלפיות, ירושלים

טעויות דפוס בהודעה הקודמת שלי:

ההדגשה היא עד הסוגריים הראשונות, הסוגריים השניות מיותרות

bomba6

New member
למדוד באמות?

א'- אמנם רוב האנשים פה מקורבים לדת, אבל מה, חזרנו לימי התנ"ך למדידה באמות? ב'- מה זה ההסבר הזה, תהרוג אותי... מדידה באמות ואז הוא קובע כמה מיליאמפר צריך?! חיפוש באינטרנט על דגם השנאי מוביל שיש לו מתח יציאה של 700mA... למה אתה לא מסתכל פשוט על השנאי והולך לחנות מוצרי חשמל לקנות משהו דומה? אגב, על שנאי ה-PSR-630 שלי כתוב זרם מקסימלי: 3A. (גילוי נאות- אני ממש לא מבין בחשמל, רק הבאתי עובדות מהשטח). בכל אופן- אני הייתי מתקשר לסניף המרכזי בת"א, מספר להם על הבעיה, ועל היחס מהסניף.

אממ אוקיי

בדיוק בגלל זה אני לא סומך עליהם, אבל זה רעיון טוב להתקשר אליהם ולדווח להם. את השנאי הקודם שלי כבר זרקתי, ובגלל זה שאלתי כאן. בכל מקרה, עוד לפני שקראתי את התגובה שלך השגתי שנאי שמעביר זרם (לא מתח יציאה, מתח היציאה הוא 12 וולט, הוא לא נמדד באמפרים
) של 500 מיליאמפר והאורגן שלי עובד איתו...

הם צריכים לספק לך שנאי מתאים

ואורגינלי של ימהה שמתאים לאורגן
"אין לי כוונה לנסוע עד לירושלים בשביל טרנספורמטור" מהיכן אתה

מהאזור, זה לא משנה

אבל אין לי אוטו ואני לא יוכל לנסוע לשם כל יום, חוץ מזה שתלפיות זה הצד השני של העיר, אני לא אסע רק בשביל טרנספורמטור שאני יכול להשיג גם חצי מטר מהבית

למעלה