צריך עזרה

learner88

New member
צריך עזרה

שלום יש לי דימוי עצמי שלילי ביותר בהתייחסות העצמית שלי למראה החיצוני שלי. זה אף פעם לא הפריע לי עד השנתיים האחרונות שבהן כל התחביבים האחרים שהיו לי הפסיקו להלהיב אותי. לא באמת כל כך איכפת לי מה אחרים חושבים על איך שאני נראה, אבל הבעיה היא שהשנאה העצמית שלי מורידה את הבטחון שלי בכל הנוגע להתחברות עם המין השני. מלפני שנתיים זה התחיל פתאום ממש להפריע לי כי הבנתי שאני ממש רוצה להתקדם כבר בנושא הזה בשלב הזה של החיים שלי והתחלתי להכנס לדכאונות נוראיים. קשה לי לדמיין שאני באמת שם קץ לחיים שלי אבל אני לא מפסיק לחשוב על זה. אם עובר יום שבו אני לא חושב אפילו פעם אחת על איך אני זורק את עצמי מהגג או בולע כדורים או דופק לעצמי כדור בראש זה יום ממש מוצלח עבורי. הדבר שבאמת מרגיז הוא שחוץ מזה החיים שלי די מושלמים, אני בא ממשפחה תומכת עם יכולות כלכליות, יש לי מספר מצוצמם של חברים קרובים אבל ממש טובים, היה לי שירות צבאי מוצלח,אין לי פחד קהל משום סוג, אני בן אדם שלומד דברים מהר ואני כרגע עובד בעבודה פוריה מבחינה חברתית. יחד עם זאת אני כבר לא מצליח לחייך, זה כאילו שום דבר לא חשוב חוץ ממה שאני לא יכול להשיג. אני לא יודע אפילו למה אני כותב את זה, אני ספקן לגבי תשובה שתוכל לעזור, אולי פשוט להוציא את זה בפעם הראשונה יקל עלי.

ocean boy 22

New member
אצלי זה גם ככה..

זה הפך לאובססיה במהלך השירות הצבאי, וזה הוביל למקומות לא טובים.. עברה שנה וחצי מאז המשבר, והספקתי לעבור כמה מטפלים. אבל זה עדיין שם. זה מין תערובת של מחשבות טורדניות עם קיבעון לגבי המראה החיצוני. זה לא פשוט.

למעלה