צריך עזרה

itay747

New member
צריך עזרה

במסגרת הלימודים שלי אני צריך לעשות עבודה על זמר או זמרת ולנתח את השיר שבחרתי. החלטתי לבחור בזמרת ריטה עם השיר "בוא" . אני יודע שפיגנבוים מירי כתבה את השיר אבל מה שחסר לי ,זה מתי היא כתבה אותו ומתי ריטה שרה אותו לראשונה ואיפה כל מי שיוכל להפנות אותי למקורות או שיש לו את הידע לעזור לי בנושא אני אשמח מודה לכם/ן מראש איתי

Dug E

New member
לא יודע להגיד לך

יש פה מעריצים יותר ותיקים שישמחו לעזור ברגע שיראו את ההודעה. השיר מופיע בתקליט השני של ריטה- "ימי התום"

0 0 א ו ר

New member
מקווה שזה יעזור

בוא ביצוע: ריטהמילים: מירי פיגנבויםלחן: רמי קלינשטיין בוא נפזר את מסך הערפלבוא נעמוד באור ולא בצלעד מתי נמשיך לברוחאל משחקים של כוחמותר לך לבכות לפעמיםכשמשהו נשבר בך בפניםספר לי קצת על רגעי הפחדקל הרבה יותר לפחד ביחדוכשרוחות קרות יסערו בחוץאשלח בך אש חמהיום אחד אולי תפסיק לרוץבין הצללים בנשמהבוא נפזר את מסך הערפלבוא נעמוד באור ולא בצלעד מתי נמשיך לברוחאל משחקים של כוחמותר לך לרעוד לפעמיםכשמשהו נפלא קורה בפניםספר לי קצת על רגעי האושרעד שיעלה עלינו הבוקרוכשרוחות קרות יסערו בחוץאשלח בך אש חמהיום אחד אולי תפסיק לרוץבין הצללים בנשמהספר לי קצת על רגעי הפחדקל הרבה יותר לפחד ביחד. שנת יציאת האלבום שבו מופיע השיר: 1988האלבום זכה להצלחה אדירה ומכר למעלה מ- 100,000 עותקים. לאחר צאת האלבום יצאה ריטה לסיבוב ההופעות "ריטה בהופעה", שרץ למעלה מ- 250 .פעם ונבחר למופע השנה של שנת 1988 . מקווה שעזרתי במשהו...אור

yoramor001

New member
אתה צריך ניתוח של השיר?

כי אם כן, אני אשמח לעזור לך בעניין. (צחר יכול להמליץ עליי) נכון צחר? אם כן, תשאיר לי פה תשובה, אני אשמח להעלות את הניתוח שלי לשיר הזה. שיהיה בהצלחה. יהורם.

Dug E

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אני אשמח לעזרה שלך פה.

למעלה