צריך עזרה

Shards

New member
צריך עזרה

האם טיפות מקדימות יכולות להכניס להיריון, בהנחה ולא היה מגע מיני מלא ? דהיינו, אם היא נגעה בהן, ואז בתחתוניה ? אעריך תשובה בהקדם האפשרי... תודה !

Shards

New member
אתם מוכנים אולי

לענות לי על השאלה בין כל המזמוזים האלו ? אתם לא מבינים כמה אנחנו לחוצים.

loveu4evers

New member
מה לא היה

ברור??? אחותך בהריון כשהיא אוננה במקלחת??? בקצרה אל לחץ

מתחלק ל2 חלקים !

אחת ל9 מיליון הסיכוי שתכנס בצורה כזו להריון ! מעבר לזה ידידי היקר, אין שום סיכוי שבעולם !!! מלבד זאת אם כל כך דאגתם אז למה לא קניתם יום אחרי פוסטינור ? שווה לזרוק כסף לחינם במקרים של חשש שכזה... עדיף כמה שקלים לחינם ולא ......

חופ שיה

New member
לא להקל ראש בעניין לקיחת הפוסטינור

הגלולה הזאת היא לא כדור אקמול , יש לה הרבה תופעות לוואי והשלכות על גופנו ולכן לא מומלץ להשתמש בה אלא למקרים בהם החשש לכניסה להריון גדולים. במקרה הזה , הסיכויים שכך, קטנים ביותר ביותר.

2 הגלולות האלה ...

האומנם יש להן תגובות לוואי של הקאות וכ'ו על הגוף מעבר לזה אין כל חשש לקחת אותן... על פי המלצת גניקולוג! מעבר לכך אני ממש לא כותבת לקחת אותן בכל רגע נתון אלא במקרים של חשש קיצוני !

daniella1980

New member
האפשרות היחידה בעלת פוטנציאל

להתעברות היא אם אותן טיפות **חדרו** לנרתיק - כלומר, אם הטיפות היו ממש בקרבת פתח הנרתיק ונכנסו לתוכו. אם היא נגעה וגם אם אחרי זה נגעה בתחתוניה, הרי שקשה להאמין שמשהו הצליח ממש לחדור לנרתיק. בקיצור, מכיוון שלא היתה חדירה כלל (נכון?) - אין סיכוי. אם היתה חדירה ואפילו קצרה, אז כן קיים סיכוי.

חמוד אתה היסטרי !

צא מהלחץ !! אתה לא אבא. (ולמקרה שאני טועה אז.....יהיה לכם מזל טוב
)

למעלה