צריך עזרה ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

צריך עזרה ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

מישהו מוכן להסביר לי מה זה חלום צלול אני פשוט לא מבין מה זה בבקשה מכולם אני צריך עזרה זה מאוד מענין אותי ואני מאוד רוצה לדעת מה זה ! ! ! !

אני אסביר לך - חלום צלול זה

חלום צלול זה פשוט מאד חלום שבו תוך כדי החלום אתה מבין שאתה חולם ואתה יודע שכל מה שסביבך לא אמיתי ונוצר ע"י המוח שלך. בזמן חלום צלול הכל נראה מציאותי לחלוטין אבל אתה יכול לעשות כל דבר שבא לך - לעוף, לעבור דרך קירות, למשש חפצים ודברים שאתה רואה, לדבר עם אנשים ובעלי חיים, לממש כל פנטזיה שיש לך, והכל בצורה הכי מציאותית שיכולה להיות ! יש כמה שיטות לא קשות במיוחד איך להגיע לחלום צלול, תיבדוק את הקישורים בחלק התחתון של הפורום. אלון

טוב...

דבר ראשון תסתכל למעלה בהודעת מנהל/ת.. אם זה לא עוזר אז... חלום צלול זה המציאות המדומה ברמה הכי גבוהה שיש! כל לילה אתה חולם חלומות אולי אתה לא מודע לכך או לא זוכר אותם אבל אתה חולם. חלום צלול זה כאשר אתה מבין באמצע החלום שאתה חולם! יש כל מיני שיטות לאיך להיכנס לחלום צלול אותם אתה יכול לקרוא באתר של אלון (יש קישור למטה - ממש למטה בתחתית הדף) בחלום צלול אתה יכול לעשות מה שבראש שלך... לעוף, לזיין, וכל מה שאתה רק רוצה! כי זה חלום ושום דבר לא אמיתי. אתה גם יכול ללמוד הרבה על עצמך כי זה גישה ישירה ומאוד ריאליסטית לתת מודע שלך ולזיכרון! זה יכול לעזור לך בריפוי של מחלות פצעים וכו´... אבל בעיקר.... זה כיף!!! וזה ממש אמיתי! ממש כמו בחיים הרגילים! כדי להבין יותר על חלום צלול וכל השיטות אתה יכול וצריך (!) להיכנס לאתר של אלון (יש קישור בתחתית הדף) זה אתר מעולה ויסביר לך כל מה שאתה רוצה לדעת על חלומות צלולים! ואם יש לך עוד שאלות אתה יכול לשאול אותם פה בפורום ויש פה מספיק מומחים שיענו לך! שריר למשל סיים דוקטורט על חלומות צלולים ועכשיו עובד במכון בפילדלפיה לחקר החלימה הצלולה! אז שאל אותו וום הוא מכחיש אז הוא סתם רשע אליך ולא רוצה לחשוף את הידע שלו בעניין לציבור הרחב!!! תציק לו על שהוא יענה לך! מקווה שזה עזר!

שריר

New member
מוהההה מוההההה מוההההההה

אני לא אעזור לך ואף אחד לא יעזור לך פה כי כולם רשעים מוהההההה מוהההההה סתם כולם פה מנסים לעזור כמה שיותר כדי שהקהילה תתפתח זה הבקשה האחרונה שהמרעיד ביקש לפני שחתכו לו לא לא את אשכיו למה את אשכיו את הפטמה השלישית טאם טאם טאם מוהההההה מוההההההה מוההההההה

למעלה