צריך עזרה

• פותח הנושא 8846
  • פורסם בתאריך

RedCherry

New member
מה זה פוסט רוק?

ורק שיהיה ברור, אם זה דומה לריו גרין דיי הם לא כאלו.

Prozak Blues

New member
זה לא קשור לגרין דיי

פשוט מישהו פה הזכיר ריו, אז ניצלשתי לזה.. פוסט רוק זה בעקרון גודספיד, silver mount zion ודומיהם. שמעתי את 2 ההגדרות, והן די זהות.. רק בתקופה אחרת.. רציתי לדעת אם יש עוד הבדלים

להקת אקספשן

להקת אקספשן ההולנדית (Ekseption כותבים את זה, עם שגיאה בכוונה) כתבה הרבה קטעים שמבוססים על נעימות קלאסיות מפורסמות. תחפש איזה אוסף שלהם באינטרנט, בטוח תמצא שם הרבה התייחסויות למלחינים מפורסמים כמו בטהובן, צ'ייקובסקי וכו'.

אקספשן?

אף פעם לא חשבתי עליהם כעל "רוק מתקדם", ובאופן אישי לא זכור לי שהם כתבו קטעים משל עצמם. למיטב זכרוני הם ביצעו/עיבדו קטעים קלאסים בסגנון רוקיסטי, בדיוק כמו שז'אק לוסייה ביצע בסגנון ג'אזי. (לעצם השאלה המקורית, אפשר להוסיף את Yes - ב-Fragile יש קטע של ברהמס, והם גם נהגו לפתוח הופעות עם "ציפור האש")

boten d

New member
אולי אפשר

אתה יכול לנסות את BUREE של JETHRO TULL. בכיתה ט' בטח עוד לא יכירו אבל זה נראה לי משקף את דרישותיך.

tamir eliav

New member
גם אני מציע את זה

זה הדבר הראשון שעלה לי לראש.... אם אני לא טועה, במקור זה של באך (כמובן שזה לא אותו קטע... ג'טרו שינו אותו)

zukini3

New member
ELP - Pictures At An Exhibition

הביצוע של Emerson, Lake & Palmer ליצירה של Mussorgsky הייתה פעם תכנית ב-88 שהוקדשה לשירים שמבוססים על יצירות קלאסיות, אבל אני לא זוכר מה היה שם מתקדם... נדמה לי שהיה משהו של Genesis, אבל אני לא בטוח.

Prozak Blues

New member
אופס

הרגע כתבתי את זה גם.. בכל מקרה, זה לא האו, זה הקאט.. אבל בקטנה

Prozak Blues

New member
הייתי גם ממליץ על ג'נסיס

על horizons מהאלבום פוקסטרוט.. יש שם קטע שמסומפל מבאך (במקור לצ'לו).

למעלה