צריך עזרה

homeless999

New member
צריך עזרה

אני מנסה הרבה זמן לחלום חלום צלול ולא מצליח! אני חושב שזה בגלל הבדיקת מציאות שאני עושה, היא לא טובה מספיק... הבדיקה היא: כל פעם שאני מסתכל על היד שלי ורואה את הסימן אני אמור לעשות בדיקת מציאות, אבל בחלום אני אף פעם לא מתמקד על היד ורואה את הסימן ואז נזכר שאני צריך לעשות בדיקת מציאות, לפעמים אני מסתכל על היד ולא רואה שום סימן, לפעמים אני רואה משהו אבל אני אומר לעצמי שזה סתם קשקוש וממשיך בחלום... מה לעשות???

ניסית את השיטות המתקדמות ?

אני לדוגמה ינסה מעכשיו לעבוד חזק על שיטת ה - WILD , זו שיטה שיש בה המון דברים נחמדים, קודם כל החוויה עצמה של הכניסה לחלום הצלול בצורה מודעת בלי לאבד את המודעות עד הכניסה לחלום הצלול וגם כל הדברים המפחידים שקורים לפני זה עד הכניסה לחלום, דבר שני אחרי שתופסים את העיקרון אפשר להיכנס בעזרתה כל יום לחלום צלול. תוכל לקרוא על השיטה ביתר פירוט באתר שלי אבל בקיצור מה שצריך לעשות זה לישון 5 שעות, להתעורר למשך חצי שעה עד שעה ואז לחזור לישון ( עדיף בסביבות 5:00 בבוקר כשעוד חושך בחוץ וקל להרדם ). אתה צריך להתרכז במשהו לדוגמה בנשימות שלך ולא להפסיק להתרכז עד שתיכנס לחלום הצלול. קרא את ההודעות האחרונות בפורום דיברנו בהם הרבה על השיטה הזאת אז חבל לחזור שוב על דברים שכבר נאמרו. אם אחר כך יהיו לך שאלות אז נענה לך ונעזור ( סתם כי אנחנו כאלה נחמדים
) אלון

ואם כבר אתה הולך על בדיקות מציאות

שכחתי ... אם כבר אתה מתאמן על בדיקות מציאות אז למה לא לנסות את השיטה הפשוטה והקלה ביותר ? נסה את בדיקת ההגיון ! פשוט מאד בכל פעם שתירצה לעשות בדיקות מציאות תביט סביבך למשך מספר שניות ותישאל את עצמך אם יכול להיות שאתה חולם, תבדוק אם אתה מבחין בדברים מוזרים ולא הגיוניים, תשאל את עצמך מה בכלל אתה עושה כאן ואיך הגעת לפה. ואת בדיקת המציאות הזאת תעשה בכל פעם שאתה מתחיל או מסיים לעשות משהו - בכל פעם שאתה מתחיל או מסיים לאכול, בכל פעם שאתה מתחיל או מסיים לשתות, בכל פעם שאתה פותח או סוגר מקרר, יוצא או ניכנס לבית או למכונית, בכל פעם שאתה מדליק או מכבה רדיו, מחשב, טלוויזיה או מערכת, בכל פעם שאתה מתעורר או הולך לישון, בכל פעם שאתה מתחיל ללכת לאן שהוא או מגיע לאן שהוא, בכל פעם שאתה ניכנס לחדר או יוצא מחדר, קם או מתיישב ... תצליח ! אלון

למעלה