צריך עזרה

soad rocks

New member
צריך עזרה

לפני כשבועיים הייתי בבנק והפקדתי צ'ק בסכום מסויים יום אחרי זה גיליתי שלחשבון שלי הוסף סכום של כ1500 שקלים חוץ ממה שהיה אמור להיות מופקד. אז החלטתי להוציא פירוט חשבון ולראות מאיפה הכסף, בפירוט חשבון כתוב שכשהפקדתי את הצ'ק שלי גם הפקדתי במזומן את מה שנוסף לי. אני לא יודע מה לעשות מצד אחד הכסף בחשבון שלי והבנק בינתיים לא עשה שום דבר בשביל להחזיר אותו אבל מצד שני אני מפחד שהוא יבוא אליי וידרוש אותו בחזרה ולכן אני לא משתמש בו. מה לעשות? ומה הבנק יעשה?

Mishu2

New member
לשתוק וליהנות!

הבנק לא יכול להוכיח שלא באמת הםקדת כך שהרווחת 1500 ש'

soad rocks

New member
אבל...

והבנק לא יכול פשוט להוריד לי את הכסף מהחשבון?

טעויות קורות.

ואחת הנפוצות שבהם זה הפקדה לאותו מספר חשבון אבל הסניף הוא אחר. בסוף עולים על זה בצורה כזו או אחרת, הצעתי פנה לבנק ותגיד להם שיבררו לגבי הפקדת המזומנים הזו.

soad rocks

New member
זה לא יכול להיות...

זה לא יכול להיות כי זה לא שהכסף הופיע בהפתעה הוא הופיע כשהפקדתי צ'ק של 700 ש"ח וכתוב שבדיוק באותו הרגע הפקדתי גם 1500 ש"ח ואם משהו היה בטעות מפקיד לי כסף לחשבון אז זה לא היה כותב שזה קרא באותו הזמן שהפקדתי את הצ'ק

victorbar

New member
תשקיע

תשים את הכסף בפיקדון יומי עד שיקחו את הכסף ממך - ואז תשאר לפחות עם הריבית הזעומה

s d s

New member
הבנק יכול לעלות על זה

שמעתי על מישהו שבאו אליו לאחר שלוש שנים וביקשו ממנו להחזיר את הסכום (שנכנס לו בטעות). מעבר לכך הסכום הזה לא שלך אז למה (הרי לא היית רוצה לחוות קטע כזה בצד הלא נעים שלו?? עזוב תחזיר והכסף כבר יגיע אלייך בדרכים אחרות. שבוע טוב

למעלה