צריך עזרה

פאזורמי

New member
צריך עזרה

שלום אני חדש. נכנסתי לכאן כי יש לי בעיה. יש לי פאזל 1000 חלקים של מסמרים ואין לי מושג איך לעשות אותו. כל החלקים נראים אותו הדבר (2 פנימה 2 החוצה) אי אפשר לחלק אותו לאזורי צבע כי אין דבר כזה והכל נראה אותו הדבר. עשיתי מסגרת ועוד קצת חתיכות במזל, אבל חוץ מזה אין לי מושג איך להמשיך. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עצות או משהו שיעזור לי (כל עצה תתקבל בברכה), כי אני ממש רוצה לסיים את הפאזל. בבקשה עזרו לי!!!

maayang

New member
נשתדל

עשיתי לא מזמן פאזל של קצתיותר מ 500 חלקים, דו צדדי, כלומר אותה תמונה משני הצדדים, רק מסובבת, גם של משהו שמאד דומה לערימה ענקית של מסמרים (ראשים שמניחים עליהם כדורי גולף). אם תוכל לשלוח לינק לתמונה, נוכל לראות איך זה נראה ומתוך זה לתת עצות. עשיתי עוד פאזל שאולי ממנו ככה תוכל לקחת רעיון, זה היה פאזל של להקת דגיגי זהב, בכל חלק היה ראש של דג, או זנב או חלקים מהם, וכל החלקים נראה אותו דבר. בסופו של דבר מיינתי את החלקים לשתי קבוצות בגדול, כל אלה שמופיע בהן ראש וחסר זנב וכל אלה שמופיע בהן זנב וחסר בהן ראש. עכשיו אפשר גם לסדר אותן לפי הצורה של החלק, כלומר לכל חלק אתה יודע איך צריך להראות החלק שמתחבר אליו ופושט מתחילים לעשות השוואות וסינון של חלקים, מהר מאד תצליח לייצר הרבה מאד זוגות שלאט לאט גם ילכו ויתחברו בינהם לגוש גדול ... ומשם זה כבר זורם. דרך אגב, הפאזלים שניהם מארה"ב, הראשון לסדרת פאזלים שנקראת world's most difficult jigsaw puzzle, והשני לסדרה שנקראת impossible והוא הפאזל הכי קשה שאני בניתי אי פעם, בנוסף לזה שזו להקת דגיגי זהב, גם אין לו מסגרת (כמו פאזל שיש לו מסגרת והורידו לו אותה) ובנוסף יש גם חלקים עודפים שנראים זהים לכל האחרים אבל הם מיותרים בפאזל. חוויה מומלצת לכל מי שאוהב פאזלים ...

למעלה