צריך עזרה...

צריך עזרה...

אני התחלתי עם יובה וההגנה שלי על הפנים. יעני הקבוצה עצמה טובה מאוד, אבל יש מלא חורים בהגנה. איך יכול להיות? 3 בלמים מקדימה ועוד אחד מאחורה וכל ההתקפות של היריב באו מהאמצע, ובכל זאת הם מצליחים. ואני לא מדבר על חובבנים, אלא על שחקנים כמו טוראם וקנבארו. אז השאלה שלי היא, יש לכם מושג איך לשפר את זה? משהו באימונים? כי חבל, יש לי קבוצה מצוינת (כולל קסאנו, מונטלה ואולי בעתיד גם אמרה וטוטי) וההגנה שלי לא משהו. יש לכם עצה? משהו?

אולי הבעיה לא בשחקנים

אולי שיטת המשחק שלך גורמת לספיגת הרבה שערים, אלי אתה משחק ממש התקפי ושכחת מההגנה. עם איזה טקטיקה אתה משחק? ואיזה רמת התקפה? (team instruction)

אני משחק...

4-5-1 התקפי. 2 קשרים באמצע, 3 מקדימה ואין לי ממש קשר אחורי. או בקיצור: 2 בתפקיד M ו-3 בתקפיד AM (כולל ימין ושמאל) וחלוץ חוד אחד.

אה..עכשיו ראיתי

אוקיי קבל עצה למערך התקפי כמו שאתה רוצה וגם ישמור על ההגנה שלך מצרות(בתנאי שיש לך קשר אחורי ממש ברמה) תשחק3-1-2-1-3 זאת אומרת:3 בלמים באמצע, קשר אחורי, שתי שחקני קישור על האגף, קשר מאחורי חלוצים, ושלושה חלוצים באמצע. מערך התקפי מעולה..וגם שומר טוב בהגנה..מומלץ מאוד

אתה עונה ראשונה, נכון?

בכל אופן, אני משחק איתם בטקטיקה מעט שונה, 4-3-1-2, ובטקטיקה שלך אני משתמש רק במשחקי חוץ קשים (כמו מילאן בחוץ). אומנם בעונה הראשונה לי ההגנה היתה מצוינת, אבל בעונה השניה היא עשתה לי בעיות קשות, אולי זה בגלל שהם פשוט כבר זקנים מדי. הפיתרון היה פשוט - הצערתי אותם, הבאתי את פיליפ מקס מרומא ואת ווינקה (בן 19) מבאיירן. אני תמיד משתדל לשחק בלם צעיר עם ותיק וזה עובד פשוט יופי. ההגנה מאוד השתפרה לי. איך זה שאתה משחק בלי קשרים אחוריים, במיוחד אם אתה משחק 4-5-1 התקפי ויש לך שני קשרים שיורדים אחורה? לדעתי חובה לשחק עם שני אחוריים, ובכלל, יש לך שניים כאלו תותחים - אמרסון וביאסי - זה פשוט בזבוז משווע שאתה לא משחק איתם. גם מבשלים, גם כובשים, פשוט כוכבים. אגב, אצלי תמיד השחקן המרכזי בקישור מוגדר כפליימייקר. אמרסון בתפקיד הזה פשוט עילוי.

למעלה