צריך עזרה..

Brasilero

New member
צריך עזרה..

אני מנסה לעזור לחבר הוא בונה פרויקט ובשביל הפרויקט הוא צריך לכתוב תוכנית בסי שלוקחת שני אותות סאונד ועושה קורלציה בינהם, כלומר השוואה בין האותות. בMATLAB הוא כבר עשה את התוכנית אבל יש שם פונקציה מוכנה של קורלציה ופונקציה מוכנה שלוקחת את האות סאונד שהוא בוחר ומכניסה אותו למערך עכשיו הוא צריך לצרוב את התוכנית למעבד בשפת סי ואין לו מושג איך האלגוריתם צריך להיות אם מישהו יכול לעזור ולהביא מידע איך אני מכניס קובץ סאונד לתוך מערך בשפת סי ואיך אני עושה קורלציה בין האותות כלומר אם מישהו יודע מה הנוסחאות או אלגוריתם או כל עזרה אחרת.. תודה לכל העוזר יוני

vdsp

New member
עזרה

נתחיל בזה שאני מאוד מקווה שהוא לא באמת צורב את התוכנית למעבד. זה יגמר בבכי (כמו שאמא שלי הייתה אומרת). אם הוא צריך לייצר תוכנית, ניתן להשתמש בקומפיילרים של matlab שיצרו קובץ ריצה ישר מקוד המקור. אם צריך בכל אופן אפליקציה בC, בטוח שבגוגל תמצא ספריות מוכנות לכל מה שתארתם. אם המטרה שתכתבו את התוכנה כולה בעצמכם, אז do your own homework, כשבהערת אגב, מוזר שמישהו משתמש בקורלציה בלי לדעת מה זה.

Brasilero

New member
ככה..

אז ככה.. אני לא מבקש שתכין לו את השיעורי בית פשוט הוא ניתקע והוא לא יודע בדיוק איך להתקדם. בסך הכל ביקשתי עזרה למידע כי אני לא מצאתי.. בהתחלה הוא השתמש בmatlab רק כדאי לראות שהרעיון לפרויקט שלו עובד. אנחנו לומדים הנדסת אלקטרוניקה לא מחשבים, אז את התוכנית שלו הוא צריך לכתוב בסי כי הוא בוא מכשיר שיעשה את הפעולה הזאת בפני עצמו ובלי קשר למחשב. בכל מקרה עדיף סי על אסמבלר :.. אז בסך הכל אני מבקש הפנייה על מידע על מזה איך עושים ואיך מיישמים.. ואין כל רע בדבר שכבר מוכן כי גם מלהסתכל על משהו שמישהו עשה יכול ללמש הרבה.. אז אם אתה יכול לתת לי הפניה למידע על מה זה איך עושים או\ו ספריות מוכנות בסי של זה זה יהיה מצויין.. ותודה... יוני

למעלה