צריך עזרה.

ברוך הבא

יופי של בחירה עשית. וגם אני מצטרף לכל מה שנאמר ומוסיף ש2 ולדות קטנות פעם ב10 ימים יתנו גדילה טובה.

gaichuk

New member
ברוך הבא!

בחרת נחש מקסים ואם לא תתקל בבעיות חריגות אתה תהנה ממנו מאד. הרבה להוסיף או לתקן אחרי כל התשובות,אין. תוריד טמפרטורה ב3-4 מעלות. את החול רצוי לשטוף טוב טוב עם מים זורמים ובעיקר בגלל המלח ופחות בגלל טפילים למיניהם. אני רק מקווה שלא לקחת חול מארגזי חול שבהם חתולים רבים עושים צרכים... אם תוציא את הכבל מהטרריום ותמקם אותו מתחת ,הטמפרטורה תגיע לגובה הרצוי. ראיתי זוג בואות מרשימות בארטיס שהוא הגן חיות באמסטרדם אבל הן לא התקרבו לגודל (בעיקר העובי!) של הנחשה שבקישור שנתן רן. יותר באיזור של חנקים משריצים שמנים... תתחדש וברוך הבא למהפכה.

T M Y

New member
יומים ו..

יומים אני לא כאן... וכבר אני יכול לכתוב ספר מרוב שקראתי חחח התעיפתי. בקשר לחול.. אני לא אוהב חול ים שהובא מהים לדעתי עדיף שתלך לאיזורי דיונה תביא חול בדלי תסנן אותו עם רשת יתושים ואז תכניס לתנור מגש אפיה עליו תניח ניר אפיה חצי שעה 200 מעלות ואז תתן לחול להייות קר ולא "נעים" כי לנחש זה לא נעים כמו שלך זה נעים מבין.. תכניס את הנחש לחול נקי ומחוטא. וולדה או שניים על החול.. כבל מתחת לטרריום הרבה רצון ובהצלחה:)

למעלה