צריך עזרה

צריך עזרה

אני מנסה למצוא באינטרנט ולא ממש מצליח ביוגרפיה של פון מאזוך. אם למישהו מכם יש לינק אני אשמח מאד.

הי תודה רבה!

אני ומחשבים זה כמו אריק שרון ובלט... זה מה שקורה כשכברהרבה זמן המחשב היחידי שאני מתעסק איתו זה יחידת קנה

די, תמשיך. <עפעוף מצטנע>

ולעזרת נשים אני מוכנה ללכת רק אם יתנו לי אישור קבע לגיחות מזדמנות לעזרת גברים. אחרת, עם כל הכבוד לרעותיי הנשים, משהו חסר. לי, זאת אומרת.

למה רק גיחות מזדמנות?

בכל פעם שאת רוצה לבוא לעזרת גברים אז מבחינתי רשאי... אחרי הכל כפי שאייבורי אמר ואת הוכחת לי בעזרתך, את נכס שלא יסולא בפז!

צ'מעי

זה היה צ"ל טקס זובור, תקופת חניכה, או שוחד. הגנו עלייך מזובור, לא הצעת שוחד (או שהצעת לאדם הלא נכון.. אז הלכנו על תקופת חניכה. תגידי תודה שלא על חניקה.. רק תלונות בבית הזה

הרשי לי לצטט את הביטוי החביב עלי:

"למי צריך למצוץ בבית הזה כדי לקבל קצת זכויות יתר?" בדיוק. בדיוק ככה. היו מבקשים, היו מקבלים. אבל אפ'חד לא ביקש. זה הוגן, זה? אפילו לא להסביר לחדשים איך הם יכולים לקבל זכויות יתר? ואיך יכולתי להציע שוחד לאדם הנכון, אם לא ידעתי אפילו מה אני יכולה להשיג בתמורה?
(או ששוחד מיני לא עובר?)

אייבורי

New member
שנים

שעות של רמזים השארתי מציצות דרך קשית בכל פינה מה קיבלתי כלום, אפילו לא ל'ק של וניל שלא נדבר על איזה פוצפוצ. <אייב לקיצורי דרך בע"מ>

אייבורי

New member
עעעעעעעעצצצצצצצצצצששששששששש

בחריקת בלמים אני מגיע <ברור שזה ישתלם לונילוש המקסימה....ייייייייייישששששששששששששששששש>

למעלה