צריך עזרה!!

skazu

New member
צריך עזרה!!

שלום אני מחפש המלצה לאלבום הכי טוב של aerosmith ושיהיה קל לשמיעה ומהנה. מספר המלצות יתקבלו בברכה

Xboy123

New member
אהממ תראה.. כל אחד חושב אחרת!!

לכל אחד יש טעם שונה! בכל מקרה.. האלבום הכי אהוב עליי זה NINE LIVES... אבל יש אצלי תחרות בין האלבום הזה לאלבום GET A GRIP!! אז... הבחירה בידייך.... וכפי שכולם יודעים.. בד"כ יש הבדל בין הבחירה של המבוגרים שבפורום לבין הצעירים.. אבל זה לא תמיד נכון.. מה שבטוח תמצא את מבוגרי הפורום בוחרים DONE WITH MIRRORS או DRAW THE LINE.. או משהו אחר.. לא ממש יודע
שאלה
אתה במקרה מה BLOG TV???

Xboy123

New member
אה ועוד משהו...

למרות שזה לא חוקי 100%... זה יועיל לדעתי.. "תשיג"(אסור להגיד את המילה האמיתית בפורומים) דרך תוכנות שיתוף קבצים כל מיני שירים של אירו' מכלללל מיני אלבומים וככה תראה ותדע איזה אלבום אתה מעדיף לקנות.. איזה אלבום הכי מתחבר אלייך ואתה נהנה מלשמוע אותו.. מקווה שעזרתי

AeroSlash

New member
אלבומים...

אני חושבת כדאי לך ללכת או על NL [חלק מחברי הפורום כל כך אוהבים את זה שרוכשים כמה וכמה עותקים] או כמו שכבר אמרו על GAG, מצד שני, אני אישית הייתי ממליצה על TITA שזה אלבום שנות ה-70, אתה תחליט לאיזה סגנון אתה יותר מתחבר.... אבל אם כבר, מה שאני באמת הייתי ממליצה לך לקנות זה את האוסף o yeah כי שם יש מבחר גדול של שירים מכל מיני תקופות, היותר ישנות וגם שירים יותר חדשים, ככה אתה תקבל מושג יותר טוב על המוזיקה של אירוסמית'. מקווה שעזרתי..

skazu

New member
תודה רבה חבר'ה

בקשר לבחירה שלי אני חושב שאני ילך על שני המלצות שלכם Get A Grip & Nine Lives תודה רבה על העזרה ותצפו לשמוע את המשובים שלי בהמשך :)

AeroTom

New member
אני רק יוסיף-

שאלו אכן 3 האלבומים היותר מוכרים של הלהקה מהתקופה החדשה יותר. כמו הרבה מעריצים אחרים פה,אחרי שתשמע (ותאהב) את האלבומים האלו אז כדאי גם לעבור לתקופה הישנה של הלהקה משנות ה-70. O,yeah ultimate aerosmith hits הוא גם אפשרות כאוסף די טוב מכל התקופות של הלהקה.

AeroSlash

New member
סתומה שכמותי...../images/Emo3.gif

רק עכשיו שמתי לב שלא רשמתי את השמות המלאים של האלבומים.. עד כמה שזה מטופש מצידי...

בינג

New member
לאא!!

אל תקנה אוסף!!! אני התחלתי לשמוע את המוזיקה הישנה עם O Yeah זה פשוט הרס לי את הלהיטים... לא יודע אני פשוט לא כל כך מחבב אוספים =\ תתחיל עם Nine Lives אם אתה יותר אוהב רוק כבד...Get A Grip זה גם אלבום טוב להתחיל איתו... ומשנות השבעים אני ממליץ על Rocks ...ואיך שחכנו את PUMP?? מומלץ ביותר..

למעלה