צריך עזרה

inzaghi

New member
צריך עזרה

אני (כנראה) קונה מצנח מארה"ב וידידה שלי תדאג לסחוב לי את זה לארץ. אם למישהו יש טיפים כלשהם בעניין , מה אני יכול להגיד לה על מנת שהמסע הזה יעבור עם מינימום תקלות לה או למצנח מבחינת מכס,ביטחון,נוחות,שמירה על הציוד או כל נקודה אחרת שאני לא מסוגל לחשוב עליה. אין לי שום שאלה ספציפית רק מבקש כל מיני טיפים לעניין ואם מישהו יודע אילו בעיות עלולות להתעורר. תודה.

rexel150

New member
הייתי מציע

לא לרוץ לעבר תא הטייס בשאגות אללה הוא אכבר. אה, כן. כדאי לברר מתי שביתת המכס הקרובה...

oferbar

New member
פעם מישהו החזיר לי מצנח

מחו"ל. בשדה התעופה שאלו אותו אם מישהו מסר לו להעביר משהו. הוא אמר כן. ואז הוא נאלץ לפרוס את החופה על רצפת הטרמינל. לקח: לא תמיד חייבים להגיד את האמת... שתארוז את זה קטן ותשים במזוודה. חוץ מזה לא צריכה להיות בעיה.

noamk

New member
שתצטייד במכתב שרון הזכירה.

ואם תהיה בעיה עם ה TSA - שתראה אותו.

inzaghi

New member
מה זה TSA?

והאם זה בא עם החופות\ריג כשקונים חדש?

FalxOri

New member
TSA

Transportation Security Administration בקיצור החברה (ויש המון כאלה) שבודקים לך את המזודות שישים פעם לפני הטיסה. יש כמה דברים שכדאי להדפיס ולקחת: - מכתב הבנות בין USPA ל TSA בקשר למצנחים - מכתב לגבי הסיפרס - נוהלים של חברת התעופה (יש בדר"כ באתר שלהם) מצורפים שני הראשונים ולגבי השלישי, תן לי שם של חברה ונראה מה אפשר למצוא...

FalxOri

New member
ועוד אחד

הפורום המפגר הזה (סליחה אורי) לא נותן להעלות יותר מאחד כל פעם...

FalxOri

New member
ולסיפרס

אם כבר, אז עליו מתמקדים (חשוב לציין שאין בו מיכלי גז דחוס כי זה מה שמענין אותם)

rbagg

New member
בקשה מאורי../images/Emo70.gif

אורי אולי תוסיף את המסמכים הנ"ל באופן קבוע לפורום? עושה רושם שזה ישרת צנחנים רבים... רועי

FalxOri

New member
בהזדמנות

כשיהיה לי קצת זמן. בנתיים יש כאן את כל מה שצריך
O

FalxOri

New member
יום חמישי. 14:30 בערך

ברדוגו. תתקשר אלי אין לי את הטלפון שלך...

למעלה