צריך עזרה!

global

New member
צריך עזרה!

כבן אדם מאד רגוע אני יכול בהחלט לאבחן עצמי עכשיו כממש זועם!! מטעמי צניעות - אני ייקשה על הקוראים ולא יפרט על המקרה... אך רק אציין שאני תלמיד יב' ... ואשאל: איך להתמודד עם צרות אופקין וקינאה של אנשים- שעדיין בכיתה יב' מאיימים בחרמים והחרמות של קבוצה מסויימת. אני כל כך שונא אנשים שחושבים שהם צועקים הם צודקים! לא שונא פוחד מהם - יש לי לשון מאד עוקצנית ואני מתנסח רהוט- אבל ברגע שצועקים עליי צעקות חסרות תוכן - אני מאבד מההגיון ופשוט שותק! איך מתמודדים עם משבר כיתתי שכזה- שהשיטה היחידה להרגעת הרוחות הינה להתקפל לוותר ולהגיד -צודקים! אתם יודעים גם גלילאו טען לבסוף שכדור הארץ שטוח כי הכנסיה איימה עליו! להתנצל זאת אומרת להגיד משהו שאני לא מאמין בו ובתמורה להחזיר לעצמי פירגון וחיבה

שלום לך וברוך הבא...

אני מאמין שאנחנו כאן בשביל לקבל וללמוד ולא לשנות סדרי עולם. כאשר המצב מתנגש עם האמונות ו/או העקרונות שלך אז מבינים אולי שאותו מקום או אותה הסיטואצייה לא בריאים לך ואתה עוזב פשוט מרפה. גלילאו חי בעידן בו חופש הדיבור לא היה אורח קבע וכשהוא עמד מול החלטה של חופש הדיבור והדעה אל מול החופש הפרטי שלו(כלא) אז הוא קיבל החלטה של "התקפלות" אע"פ שזה לא אומר שהוא לא המשיך להאמין בתיאוריה שלו. אתה בבי"ס, וזכותך להביע ולומר את דעתך גם אם יש קומץ המסיט לכיוונים שלא הולכים בקנה אחד עימך,ואם אז תישאר זנוח חברתית אז לקבל את הדבר כי עלייך לבחור. לדעתי נסה להבין את עמדת הקומץ בהבנה, אם עדיין לא נראה לך הדבר תישאר בעמדתך והיקרה יקרה,בסך הכול אתה לא חייב להיות חבר של כולם,והזמן שלך עימם שאול,מה שאי אפשר להגיד על עצמך אתה ביחסך אלייך. תודה ולילה טוב.

global

New member
תודה רבה! כל כך נכון!

תודה רבה - במיוחד על המשפט " הזמן שלך עימן שאול , מה שאי אפשר להגיד על עצמך"

למעלה