צריך עזרה !!!

kinli

New member
צריך עזרה !!!

אתמול נתקעתי עם הווספה על כביש גהה בסביבות השעה 8 בבוקר, לפני הירידה לצומת מסובים מצפון לדרום.כנראה שנתפס המנוע ולא יכולתי להזיז אותה. השארתי פתק לשוטר או פקח שבמידה ויעברו ותהיה בעיה כלשהיא שיוכלו להתקשר אליי.אימי מסרה לי שבסביבות השעה 1130 התקשרו מהמשטרה ושאלו מתי אני בא לגרור את הווספה, מהון להון התקשרתי לכל המרחבים : משטרת מסובים ,ר"ג,ת"א ולבדוק עימם את הנושא אך לשווא. בסביבות השעה 1400 הגעתי לווספה ולהפתעתי בנוסף לכל , קיבלתי גם מתנה מהמשטרה ...קנס ע"ס 100 ש"ח ובנוסף כנראה שהשוטרים פרצו לי את תא הכפפות בתקווה אולי למצוא רשיונות או משהו אחר. השאלה שלי היא בעצם , אמנם הקנס הוא ע"ס 100 ש"ח אך בכל זאת האם יש משהו שאוכל לעשות בנדון??? יש לי קבלה של הגרירה וכמו כן יהיה גם קבלה על תיקון הווספה, ואני גם אצלם את תא הכפפות על כל מקרה. מקרים כאלו צריך להילחם במשטרה ולא לוותר .לא ייתכן שעל כל שעל ושעל נקבל דוחות על ימין ושמאל ללא כל הבחנה, הרי שהווספה נתקעה והשתדלתי לשים אותה כמה שיותר צמוד לגדר הימנית ,איך הם מצפים שאזיז אותה... אודה לכל מי שיעזור במציאת פתרון

עם גסי

New member
בדרך כלל (גם ברכבים)

אם חנית במקום אסור וקיבלת דו"ח או גרירה אפשר להגיע למשטרה עם חשבונית ממוסך ו/או גרר (כל מסמך שיעיד כי הכלי לא היה במצב תזוזה) ומבטלים את הדו"ח. לגבי תא הכפפות זה מילה שלך מול מילה של שוטר...

raanansh

New member
קודם כל לא לשלם את הקנס...

נסה לחפש מאיזו תחנה קיבלת אותו , תכתוב להם בצורה נחמדה מכתב בקשה לביטול הקנס בתוספת צילום מסמכי הגרירה והתיקון.

למעלה