צריך עזרה...

the horseman

New member
צריך עזרה...

יש לי חברה כבר כמה חודשים .. ולפני כמה ימים עשיתי משהו שלא הייתי צריך לעשות.. אני לא בטוח עד כמה גרוע זה,הייתי עם ידידה שלי אצלה בבית והיו נגיעות, לא נשיקה ולא כלום ואחרי שניה הפסקנו ! אבל אני לא יודע מה לעשות !!! אני מרגיש כאילו אני הולך למות אני נגעל מעצמי בא לי לבכות ולצרוח באותו זמן ואני לא יודע מה לעשות .. אני לא בטוח אם לספר לה ולהרוס את הדבר בכי טוב שקרה לי בחיים . או לשמור את זה ולתת לזה לאכול אותי.. אני כלכך אוהב את חברה שלי יותר מכל דבר אחר בעולם .. אני לא יכול בלעדיה ! זה היה רגע מטוטמם וזה הדבר שאני הכי מצטער עליו ! אבל אני לא יודע מה לעשות עכשיו .. בבקשה תעזרו לי .. אני ממש אבוד..

אריה1970

New member
בחור נחמד וחביב../images/Emo39.gif

אם לא היו לא נשיקה ולא כלום ואחרי שניה הפסקנו לפי דבריך למה אתה כל כך מודאג?? וממה בדיוק? הרי לא היה כלום......או שמא כן היה ואתה אוכל את עצמך בשל כך? תראה, אתה מרגיש רע ואני יכול להבין אותך ,וטוב שכך אתה מרגיש כי כך לא תחשוב להיסחף כך בפעם הבאה. עצתי לך היא שכן תלך ותספר ותהיה גלוי עם החברה ובלי הרבה רעש ולחץ ,ספר לה לאט לאט ככה אני מאמין שאם יש לכם יחסים פתוחים והיא גם אוהבת אותך הרי שבמילא לא היה כלום לכן לא נראה לי שהיא תתעסק עם זה יותר מידי. ואתה תירגע לך....חחחח....אתה עוד ילד חביבי ,יהיו לך מצבים הרבה יותר גרועים מזה הלאה בחיים,וזה ממש לא נורא אף על פי שאני לא חושב שמה שעשית הוא דבר נכון אבל אני יכול להבין שקצת נסחפת אבל כמו שאתה אמרת כבר לא קרה כלום...אז? ת י ר ג ע. הכל יהיה בסדר. תכין לה איזה ארוחת ערב יפה..קנה לה פרחים..תרגש אותה. הכל טוב! ו ת ח י י ך !!

תעשה לעצמך טובה...

תספר. מאחר וזה כל כך מציק לך, זה גורע מהעוצמה שלך כאדם וזה לא יעזוב אותך אם לא תספר לה, ותמיד זה יהיה שם ביניכם ויגרע מהאינטימיות שלכם.גם אם התוצאות יהיו קשות, עדיף לשאת בתוצאות יהיו אשר יהיו מאשר לאבד חלק ממי שאתה ולגרוע מהעוצמה שלך ושל האהבה שלך.

עזרה

חשוב שתספר לה כי אחרת היא תרגיש שאתה מסתיר ממנה משהו ואתה כבר לא תתנהג רגיל, ומפה הכל ידרדר.ביחסים אמיתיים אסור שיהיו סודות

למעלה