צריך עזרה

Efipisraeli

New member
צריך עזרה

שלום זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה אז ככה אני אני יכול רק עוד 3 חודשים להתנדב למשמר האזרחי אז רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי לאיזה מחלקה כדי לי ללכת ואיזה דברי אני צריך לעשות כדי להתנדב. תודה מראש

לך למשא"ז קלאסי

אם אתה חדש עוד לא בן 17 אז זה הברירה שלך אחר כך אם תתאקלם תלך ליחידות אחרות כמו יתמ ומתמיד ולך לבסיס הקרוב לבית שלך ותרשם שם כנס לפה גם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=458&msgid=16618291 יש הסברים

Round 1

New member
בן כמה אתה?

בד"כ בני נוער מתנדבים בקלאסי או ית"מ נוער (עם זה כבר פעיל). אפשר להתנדב כמעט בכל יחידות המשטרה, משא"ז קלאסי דורש הכשרה מינמלית (הסבר קצר ומטווח) אבל שאר היחידות דורשות קורסים.

Efipisraeli

New member
אני בן...

16 ותשעה חודשים. אני יכול להתנדב בתנועה או שאני צעיר מדי?

Round 1

New member
האמת אני לא ממש יודע

פעם שמעתי שאפשר להצטרף לנוער ית"מ מגיל 17 אבל אין לי מושג מה הולך היום... תשאל את מפקד בסיס משא"ז הקרוב או אולי יענו לך כאן מי שיודע

אין לי מושג, אבל...../images/Emo26.gif

אני מניח שאם הם בתנועה אז הם לא עושים בט"ש... אני מניח שזה נוער שמופעל ע"י הית"מ (אולי במחסומים... אולי בבדיקת רשיונות...) - הרי כאיש ית"מ, אתה יכול להעזר בנוער (גם כשהם לא על מדים)

alondr

New member
../images/Emo32.gif לאורי

באיזה יחידה אתה מתנדב בחיפה ואיזה קורס אתה עושה עכשיו אם מותר לשאול? אלון

אני בית"מ...../images/Emo26.gif

של נווה-שאנן, חיפה (שלב ב'). אני לא עושה עכשיו קורס - פשוט ניצלתי את העובדה שמתקיים עכשיו קורס יח"מ שלב א' - והצטרפתי כאורח להרצאות שנוגעות לסיור (סתם להעשרה...)

למעלה