צריך עזרה

NoName666999

New member
צריך עזרה

אממ אז ככה: שיניתי את הרקע לשחור בסקריפט שלי וכל פעם שאני רואה הודעות מסקריפט אחר (רק בערוץ) כמו למשל טורנדו, אז אני לא מצליח לראות את הכתב השחור שלהם, אני מתכוון רק להודעות שהסקריפט רושם כמו הפרינד ליסט, האינפו וכ"ו איך אפשר שאני יוכל לראות גם את ההודעות של הטורנדו או של כל סקריפט אחר?

War Monger

New member
...

בתפריט הבסיסי, זה שמופיע מעל מיקום הערוצים שאתה נמצא בהם, יש מין חבילת גירים/צבעים, שם אתה יכול לשנות את כל הצבעים וסוגי צבעי הסקריפטים

NoName666999

New member
אני יודע...

התכוונתי לשנות את הרקע לשחור, וכל הדברים שם חוץ מהרקע אינם נמצאים בצבע שחור, ואני רואה את כל הצבעים אפילו שחור, אבל שסקריפטים אחרים וגם כן לא הודעות, אלה רק את ההודעות של הסקריפט (פרינד ליסט, ינפו וכ"ו) כותבים לי (אני מתכוון רק בערוץ) אני לא רואה =\ נראה לי שצריך לשים משהו ברימוט, שכל פעם שמישהו רושם בשחור אז זה יהפוך את הרקע של הכתב שלו ללבן או משהו כזה... בעעעע :\ תודה מראש

קופול

New member
הבעיה שלך

היא כזאת: אתה בחרת רקע שחור, עכשיו ישנם סקריפטים שאנשים כתבו או הורידו ששם הסקריפט עצמו כותב הודעות צבעוניות למיניהן, והצבע שאתה לא רואה הוא שחור, אז אם בסקריפט אחר מישהו קבע את הצבע שחור לאיזושהיא הודעה(הצבע שמספרו 1) אז אתה תראה את זה כשחור על שחור ולא תראה את ההודעה שלו, אין פתרון קונקרטי, מה שאתה יכול לעשות אם זה ממש מפריע לך זה לשנות את הרקע, אני בעצמי גם לי יש רקע שחור ומה שאתה יכול לעשות זה לעבור עם הסמן של העכבר ולהדגיש את המקום שאתה לא רואה, ואז תראה אותו עד שתוריד את הסימון

NoName666999

New member
בעעעעע :\

כן גם אני פיתחתי את השיטה הזאת... :] אבל אני זוכר שהיה לזה פתרון שהוא פשוט שכל פעם שהסקריפטים האחרים רושמים משהו בשחור, אז הפקודה משנה אוטומטית את הרקע של הכתב ללבן, ואז אפשר לקרוא מישהו יודע על מה אני מדבר ?

למעלה