צריך עזרה

talweinberg

New member
צריך עזרה

מחפש עמותה או ארגון שמטפלים במקרים של רשלנות רפואית.

jepe

New member
יש לי אתר טוב בשבילך

חוץ מזה תחפש בכל מנוע חיפוש תחת השם רשלנות רפואית.

ארגון המטפל במקרה של רשלנות...

שלום רב, מדוע הנך רוצה לפנות לארגון המטפל במקרים של רשלנות רפואית? מה ברצונך להשיג? פיצוי כספי? ענישה פלילית? האם מישהוא מיקיריך נפגע כתוצאה מרשלנות רפואית? אם תתן לי פרטים נוספים- אולי אוכל להבין לאיזה גורם כדאי להפנות אותך.

talweinberg

New member
פירוט המקרה

אכן משהו מיקרי נפגע כתוצאה מרשלנות רפואית. סבתי נפטרה בחדר טיפול נמרץ ביום חמישי שעבר. היא התלוננה על כאבים חזקים ולא ממוקדים בעיקר בחזה, בעמוד השדרה, ובידיים. רופא ממוקד פרטי שהוזעק לביתה נתן טיםול כנגד הכאבים בלבד. הכאבים לא נפסקו. אותו רופא לא הבין את מצבה הקריטי ולא המליץ לשלוח אותה למיון ביה"ח (להיפך, הוא ניסה לשכנע אותנו להשאירה בבית ולחכות שהכאבים יעברו). כעבור זמן החלטנו בכל זאת על פינוי לבי"ח. במיון גם כן לא התייחסו למקרה בחומרה. הצוות הרפואי היה שאנן, לא ביצע בדיקות כראוי ונתן לסבתי לשכב על מיטת הטיפולים שעות ארוכות. רק לפנות בוקר ומס' שעות לאחר שהגיעה לביה"ח, כאשר אובחן אוטם בשריר הלב, התחילו בביצוע מעקב רציני. רק אז, הואילו הרופאים לבצע בדיקת אקג', לחברה למוניטור ולזמן רופאים מומחים. הטענות שלנו מופנות לאותו צוות רפואי שפעל באותה משמרת. והן מתייחסות לאי מתן הטיפול בזמן, לסחבת ולשאננות שאפפה אותם ומנעה מסבתי לקבל את הבדיקות הדרושות בזמן הנכון על מנת שמצבה לא ידרדר. סבתי נפטרה בחדר טיפול נמרץ לב שעות מעטות לאחר שאושפזה שם. טענות קשות אנו מפנים כלפי המוקד הרפואי וביה"ח על שלא התייחסו למקרה כאל מקרה רציני מתחילתו. אשמח לשמוע מה דעתך בנושא ומה הכתובת שאליה כדאי לנו לפנות. ברצוננו לגרום לזעזועה במערכת הרפואית על מנת למקרים דומים לא השנו בעתיד. תודה רבה על תשומת הלב.

המלצות לפעולה

צריך לשקול לפנות בתלונה למשרד הבריאות ולמנהל בית החולים . בנוסף, שקלו יחד עם עורך הדין שלכם אם כדאי להגיש תביעה: הגשת תביעה עשוייה להיות בלתי מתאימה משיקולים כלכליים- פנו לעורך דין והתיעצו עמו בנושא. במידה ונראה לכם שהיתה הזנחה קשה המגעת עד כדי עבירה פלילית - צריך לשקול להגיש תלונה במשטרה. אולם, הכלי החזק ביותר שיש בידכם הוא התקשורת: גם בתחום הזה עורך הדין עשוי לסייע לכם .

talweinberg

New member
המלצה לעו"ד

תודה על ההתייחסות ועל המידע. אולי את מכירה עו"ד שיכול לעזור בנושא? אני מבין מדבריך שהתערבות של עו"ד יכולה להוות נטל כלכלי. האם קיימת אפשרות של קבלת אחוזים במקרה של קבלת פיצויים במקום תשלום לעו"ד? שוב תודה. טל.

למעלה