צריך עזרה...

ChasingAmy

New member
צריך עזרה...

שלום לכולם. יש לי כלבה מסוג לברדור כבת 10 חודשים ויש לי בעייה רצינית איתה. אנחנו גרים בבית עם חצר גדולה וכל לילה אני משאיר אותה לא קשורה מאחר וכשהיא קשורה היא נובחת כל הלילה ומעירה את כל בני הבית וגם את השכנים שכבר פנו לעירייה ולמשטרה על מנת להזהיר אותנו שאם הנביחות לא יפסקו היא תלקח מאיתנו. אבל הבעיה שנוצרה עכשיו זה שהיא מנצלת את הלילה לעשות מהפכות איומות!!! ומה שיותר גרוע שהיא אוכלת הכל ואני דואג נורא לבריאותה מאחר והיא ממש מגזימהץ היא אוכלת הכל- גרביים,תחתונים(מארון הכביסה),צמחים,חלזונות, ואתמול היא אפילו הרגה זיקית ואכלה גם אותה. ניסינו לחנך אותה ע"י מכות על האף ולהגיד לה "לא: ו-"אסור", אבל היא לא מתייחסת בכלל וכל יום אנו מתעוררים לגלות מהפכה חדשה. חוץ מהקטע של המהפכה זה גם מסוכן מאוד לבריאות שלה והיא יכולה לקבל זיהומים קיבתיים או שגרב תיתקע לה בגרון או במערכת העיכול והיא יכולה למות מזה מה עושים??? זה ממש דחוף לי.

lilithmm

New member
אתם לא תצליחו להשתלט עליה לבד.

קחו את הכלבה שלכם לאילוף אצל יוסי סמואל. ד.א. הרבה לברדורים עושים נזקים בגינה, במיוחד בגיל הזה. לא יעזרו לא צעקות וודאי שלא מכות.

ChasingAmy

New member
אבל יותר חשוב...

מה לגבי נקטע שהיא אוכלת הכל? זה הבעיה היותר רצינית. ד"א.. אם יש לך את המספר שלו אני אשמח אם תעבירי לי אותו

lilithmm

New member
2 דברים

אפשר להשאיר אותה למשך הלילה עם מחסום, בהנחה שהחצר סגורה ואין לכלבים אפשרות להכנס אל החצר (למקרה שהכלבה תותקף היא צריכה להיות כשירה להגן על עצמה בשיניים שלה). אבל מדובר בפתרון זמני, עד לאילוף. ד.א. אילוף כרוך בהמון עבודה עצמית עם הכלב. את הטלפון של יוסי סמואל אפשר למצוא באתר הפטנט, הוא מייעץ שם בנושאי אילוף.

כ כ

New member
מחסום לא ממולץ

כלב פעיל עם מחסום ינסה להיפטר ממנו ע"י כניסה לשיחים והשתפשפות בדברים הכלבה עלולה להיפצע ולכן עדיף לא תנסה לגדר איזה חלק בגינה ולנעול את הכלבה שלך שם ששם אין הרבה סיכונים נראה לי שהכלבה פורקת אנרגיה ומשתוללת בלילה תנסה לעייף אותה לפני ע"י הוצאתה לריצות ומשחקים

© Tweety ©

New member
../images/Emo45.gif

מחסום בהחלט לא מומלץ. ומצטרפת לתגובה מעליי-הכלבה ערנית מידי,מומלץ לקחת אותה לטיול ארוך אפילו לשלב עם ריצה על מנת להתיש אותה ככה שתוכל לישון בלילה.

enbalush

New member
אפשר גם לתת לה ארוחה לפני

שהולכים לישון ואז היא תישן יותר טוב.

למעלה