צריך עזרה!

Uzumaki Naruto

New member
צריך עזרה!

עוד מעט אני מסיים את דרקוני להבת קיץ, ורציתי המלצות לסדרות חדשות קראתי כבר את כל הרומח, טרילוגיית הרואים למרחק ואת טרילוגיית פנהליגון אני לא רוצה לקרוא את כישור הזמן, כי חבר שלי קרא את זה ואמר לי שזה 20 ספרים, (בינתיים, עוד לא נגמר) אז אני לא רוצה להכנס לזה. בתודה מראש.

הנה כמה המלצות.

ספרי חולית- חולית משיח חולית ילדי חולית הקיסר האל של חולית כופרי חולית בית הלשכה חולית ספרים אשר מתרחשים בנוסף בעולם של חולית חולית- הג'יהד הבאטלריאני חולית- בית אטריידיס חולית- בית הארקונן חולית- בית קורינו מחזור שער המוות- כנף הדרקום כוכב הרפאים ים האש קוסם הנחש יד הכאוס אל תוך המבוך השער השביעי. תהנה!

Moondust

New member
בבקשה../images/Emo41.gif

מדריך הטרמפיסט לגלקסיה המסעדה שבסוף היקום החיים, היקום וכל השאר היו שלום ותודה על הדגים לא מזיק ברובו הקוסם מארץ ים הקברים של אטואן החוף הרחוק ביותר המשחק של אנדר קול למתים קסנוסייד ילדי המחשבה בשורות טובות (זו לא סדרה, אבל הספר אדיר) אתה רוצה רק מד"ב/פנטסיה או שלא משנה לך?

Uzumaki Naruto

New member
רק פנטסיה

ספרי פנטסיה הם כמו מסטיק must לעסת (או במקרה של ספרים קראת...) נתפסת! ד"א,תודה על ההמלצות, אני אבדוק את כולם!

Palass

New member
הבחנתי

שאנשים נוטים להתעלם מאוסולה לה גוין... למרות הספרים המדהימים שהיא כתבה... מאז כתה ב' שקראתי את הספרים שלה אני כל הזמן חוזרת עליהם...

אז ככה:

*כל הספרים שתוכל להשיג של טרי פראצ'ט *טרילוגיות "מארג פיונובאר" ו"טיגאנה" של גאי גבריאל קיי *טרילוגיית "המלך הסרבן" *שיר של אש ושל קרח(ג'ורג' מרטין) *טרילוגיית "איי הקסם" *מחזור שער המוות *טרילוגיית "האלים הרוקדים".

Uzumaki Naruto

New member
שמעתי על טרי פראצ'ט...

אמרו לי שהספרים שלו מצויינים תודה רבה.

wisp

New member
הוא נורא מצחיק, רק..

שאין לו דמות קבועה...ואם יש אז היא רק במס' קטן של ספרים (ראו סתםרוח), אבל יש דברים קבועים כמו העולם השטוח, הקסם או העיר אנק..

nedisrael

New member
שיר של אש ושל קרח!!!

אתה יכול גם לקרוא את ג'הרג וינדי של סטיבן בראסט.

אתה בטוח שכדאי להתחיל את שיר של אש

ושל קרח לפני שהוא סיים את כל הסדרה? למרות שאמרת שאת הספר הראשון הוא די סגר... הקשבתי לעצה שלך והתחלתי רק את הספר הראשון, אבל למען האמת לא הייתי עושה את זה אם הייתי סתם קורא, פשוט המון אומרים שזו סידרת הפנטזיה הכי טובה של השנים האחרונות, אז אני רוצה לדעת מה בערך צריכים להיות הסטנדרטים לסיפורים שלי. אתה יודע, ללמוד רק מהטובים ביותר או לא ללמוד בכלל...

nedisrael

New member
אני בטוח.

הסדרה פשוט טובה מדי מכדי לוותר עליה. עדיף לך לקרוא את כל השלושה לפני שתחליט מה בדיוק הסדרה הזו שווה..

nedisrael

New member
אני בטוח.

הסדרה פשוט טובה מדי מכדי לוותר עליה. עדיף לך לקרוא את כל השלושה לפני שתחליט מה בדיוק הסדרה הזו שווה.. כל ההנאה היא לנתח את כל מה שקורה בספרים לפני שמקבלים את כל הסדרה. אתה לא תאמין כמה דברים מסתתרים בפרטים הקטנים, זה פשוט מדהים..

Miss Pigmelion

New member
אממ...../images/Emo63.gif../images/Emo122.gif

שיר של אש ושל קרח הבלגריאד לי המליצו על ולא הספקתי לקרוא: כשור הזמן מחזור שער המוות אמבר חולית

למעלה