צריך עזרה

אתה אולי מתכוון לדרך

116? אתה צריך לגמור את המכון אבן קודם ואז לנצח את האקווה ששם (הוא יהיה אחרי שגומרים את הליגה). מישהו אחרי זה יביא לך את הפוקנב, ואז לנמל שליד פטלבורג.

אתה בכלל לא צריך בנתיים ללכת משם

את הטיאם רוק סמאש משיגים מאחד האנשים שעל החוף ממזרח למאוויל. בשביל להשתמש בטיאם צריך את התג של החשמל. כדי להמשיך צריך ללכת אחרי שיש את שני הדברים האלה מדרך 111.

moon flower

New member
אתה מקבל אופניים בחינם מחנות

האופניים בעיר אולדייל, את רוק סמאש אתה מקבל מאיזה אחד בבית בעיר אולדייל (מכון החשמל), אבל תוכל להשתמש בזה רק אחרי שתנצח במכון החשמל, אישית לי היה קל כי בחרתי במדקיפ, ואיך שהוא מתפתח למרשטופ הוא נהיה גם אדמה, ויש לו מאד שוט, אז היה לי נורא קל שם... אם אין לך מדקיפ אז תשתמש בחרק ההוא נינקנדה, הוא גם אדמה וגם חרק...

moon flower

New member
אתה לא בעיר הנכונה, אתה בסלטפורט

אתה צריך ללכת לבניין שיש לידו סירות, להכנס לשם ולתת לאיש אחד את הדבון גודס, אחר כך אתה רואה שצוות אקווה לא חוסם את הכניסה למוזיאון, אתה נכנס למוזיאון, עולה לקומה השנייה מדבר עם המדען ואחר כך באים אליך כמה אנשים מצווצ אקווה ונלחמים בך, אחרי שתנצח תרד למטה וקבל ממשהוא את הטי אם גנבה, אתה הולך לשביל החסום ואתה רואה שאין שם כבר את צוות אקווה, אז האתה ממשיך, עדיף שתכין פוקימונים, כי אתה תפגוש את היריב/ה שלך, יש לו את ההתחלתי ברמה 20 ושני אחרים ברמות 18 בדרך יש לך את הטריק האוס, שאם אתה עובר אותו האיש שאתה ראית נותן לך רר קנדי, שמעלה פוקימון ברמה, רק כשאתה נכנס לבית הזה, יש ניצנוץ, אתה צריך ללכת לאיפה שהניצנוץ היה וללחוץ על כפתור ה A (שאצלי זה X)

OFIRB9

New member
סרפ? זה קל!

תחזור לעיר עם המכון שלא נתנו לך להכנס אליו ולך לבית ליד (הבית של וואלי) ושם אחד מההורים יתן לך ספיר לשילטון!

OFIRB9

New member
אז כנראה שלא עשית משהו,

נראה לי שאתה צריך מתישהו להלכם בוואלי, או שקודם אתה צריך לעבור את המכון של DAD ספיר לשילטון!

artur6

New member
תושובה

עם אתה זכיתה בשלוש תגים אתה יכול ליכנס למדבר ושמה אתה צריך לקחת מעובנים קח אתר מציון שיש שמה פיתרונו איך עוברים את המשחק www.pokemon.co.il בזמן האחרון הוא לא עובד אבל זה תקלה שעוד מעת יתקנו

asd67

New member
איפה פוגשים את היריבה שלי?

הלכתי בכל העיר הזאת ואני לא רואה אותה

למעלה