צריך עזרה

drilllogic

New member
צריך עזרה

היי שלום לכולם, אני בן 25 מרגיש כבר שנים משהו בתוכי שרוצה להיות אחד מהאנשים המצליחנים ביותר שיש בכל הבחינות, כלכלית, פיזית,אנרגטית, רוחנית, חברתית, ביחסים עם אנשים וכו וכו,... בכל אופן בו זמנית יש חלק בתוכי שלא נותן לזה לקרות, הוא גורם לי להיות שקט וביישן ליד אנשים, או להתעייף מהר מאוד ממשהו שאני מחוייב אליו, אני מרגיש אני שיש בתוכי את המלחמה הזאת והיא מופיעה כל הזמן. ההשפעה של זה שאני "מחבל בעצמי" להצליח היא זה שאני עייף, החלומות שלי נראים יותר ויותר כמו חלומות ולא משהו שאפשר להגשים, אני טרוד, רושם ביומן מטלות שלא מתבצעות. מבזבז זמן על שטויות. הייתי רוצה אחת ולתמיד להיות 24 שעות בנתיב של ההצלחה מכל הבחינות ללא מעצורים. ולהביס את החלק שמגביל אותי. החלק שאומר לי "עזוב אתה לא יכול" , "לא עכשיו" , "אין לי כוח" ניסיתי המון פעמים להגיע למצב הזה של זרימה ללא הפסקה של איכות וחיים מדהימים. למדתי הרבה דברים בדרך אבל אף פעם לא הצלחתי לממש ממש עד הסוף את החזון שלי. הזמן עובר ועובר ונמאס לי. מישהו יכול ותת לי עצה ? תודה דורון

LIKE ASTONE

New member
../images/Emo7.gifכולם מיואשים

אני אומנם בת 20 אבל באותו המצב, העצה שלי אליך היא להתמקד בכל דבר בנפרד ולחשב את הזמן שלך דוג' - ללימודים, לחדר כושר אבל הכי חשוב שתאמין בעצמך ותבין שאם "אין אני לי מי לי" כי בשלב הזה בחיים צריך לקחת את עצמנו בידים ולמצוא לעצמנו את המסגרת שאנו כל כך מחפשים בחיים. תמיד תחלום ואל תשכח אף פעם שההצלחה באה לאט אז תהיה סבלני והחיים יובילו אותך לאן שאתה צריך להגיע.

גרא.

New member
drilllogic,המודעות העצמית שלך

לגורמים המעכבים ,המונעים ממך להשיג את מטרותיך..היא זו שגם תאפשר לך להגיע לשינוי,לתפנית שאתה חושק בה כל כך.לפי גישת "כוחות השדה",כל אדם נמצא ברגע נתון של איזון בין הכוחות המניעים, הדוחפים אותו לקראת המטרה, או המטרות שלו,לבין הכוחות הבולמים את השגת המטרות הללו.ככל שאתה מצליח לזהות ולהגביר את הכוחות המניעים אותך,מזהה ומקטין/מפחית את הכוחות הבולמים, אתה עשוי להתקרב למטרותיך יותר ויותר.מכאן החשיבות לזהות מה באמת מפריע לך להגיע להצלחה.מהו אותו חלק שאומר לך "עזוב אתה לא יכול... לא עכשיו..אין לי כוח"..ומצד שני אתה יודע אמנם מהן מטרותיך, המסתכמות בשאיפה להצלחה, אבל יתכן ואינך יודע כיצד לעשות את זה,ומהן הכוחות שבתוכך כוחות פנימיים, יתכן גם חיצוניים..היכולים להניע ולדחוף אותך יותר ויותר לקראת מטרותיך..אז מה עושים? אחת הגישות ,לפחות התיאורטיות הנפוצות,היא שמוש בחשיבה חיובית..הווה אומר ,לסגל לעצמך סגנון חשיבה חיובי..לא כזה שבטאת כאן, אלא ההפך..אם אני רוצה, אני יכול...בתהליך הנקרא אוטוסוגסטיה אתה יכול לחזור ולשנן לעצמך משפטים חיוביים,כמו,"מיום ליום אני משתפר בכל מובן ומובן"..התוצאות של החשיבה החיובית מושגות בכוח העקרון של "נבואה המגשימה את עצמה"..זה ללא ספק תהליך קשה,ואיטי..לכן אתה תמיד יכול להצטרף לסדנה בטיפול קבוצתי עם משתתפים עם בעיות דומות. כאשר דרך העבודה בסדנה המשתתפים "מפרים" זה את זה..וכמובן,הדרך פתוחה גם לטיפול פסיכולוג פרטני.

drilllogic

New member
תודה

תודה, קניתי דיסקים בפסיכולוגיה של הצלחה של Anthonyrobbins.com וואו אני כבר מרגיש שאני בדרך הנכונה... דורון

למעלה