צריך עזרה...

Paranoid Y

New member
אז ככה...

צד 1: 39:12 צד 2: 41:56 ולפי החישוב שלי (שזה אומר שיש סיכוי גדול לטעות).. זה יוצא 81:8 לשני הצדדים... * ניתונים אלה הם לפי הדיסקים שלי.. זה לא אומר כלום... ** צד זה אומר דיסק.. שלא תתבלבלו...

abarth

New member
מה קרה? הורדת מהאינטרנט וחושב...

שעבדו עליך וחתכו את הדיסקים קצת?

לדרוש 90 שקל על דיסק זה לא פשע?

אני מסכימה שההורדות הן לפעמים באיכות מזויעה (שדרך אגב גם את זה אפשר למנוע) אני מסכימה שזה דופק את תעשיית המוסיקה אני מסכימה שאין כמו דיסק חדש מהחנות אבל... 90 שקל על דיסק באיזהשהיא דרך מצדיק את עיינין ההורדות... תחשבו 2 דיסקים 200 שקל??? זה נראה לכם רציני??? בוא נגיד שאם דיסק היה עולה 30-50 שקל נשבעת לכם בכל מה שיקר לי לא הייתי מורידה שירים.... אבל מאחר שהמצב אחר אין כל כך ברירה... תהיו בריאים מאיה

eddi2

New member
כן אבל אנחנו מדברים על פינק פלויד

לא על בריטני ספירס. נ.ב - את הפינק תמיד עדיף לשמוע בתקליט ולא ב CD.

הבנתי את מה שאתה אומר אבל בכל זאת

90 שקל דיסק זה כבר הגזמה נ.ב לשמוע מתקליט צריך : א- שיהיה תקליט ב- שיהיה איפה לנגן את התקליט תהיה בריא

abarth

New member
האמת שזה מה שהתכוונתי לומר

בהודעה שלי, רק שכחתי לשים את ה ('
')
שעושה את כל ההבדל.

abarth

New member
*מעוצבן* ררררר.... הממשק של הפורום

הזה ממש דפוק! אפילו לשים סמיילים אי אפשר כמו שצריך.

adiville

New member
כמה בכלל עולה החומה ?

קניתי את האלבום מזמן...... 100, 120 משהו כזה, לא ?

rainbow demon

New member
זה פשע בלי קשר לפינק פלויד אבל

אני לא חושב שזה אסון כזה גדול... פינק פלויד לא יהיו מקבצי נדבות גם אם לא ימכרו עוד דיסק אחד עד סוף ימי חייהם ותאמינו לי שהם מוכרים, והרבה.

לא יאומן....

אבל שמתי לב שבלי כל כוונה בכל שרשור שאני כותב משהו זה מתפתח לשרשור ויכוח. לא צריך לריב על כל מה שאני כותב. סליחה מראש.

jhonny22

New member
אם מישהו מגיע לאילת

אז שווה להתאפק , כי בדיסק קלאב בקניון מול הים מוכרים את כל הדיסקים של פינק פלויד ב 70 ש"ח ואת החומה ב90 . אז שווה לחכות ולקנות שם !!!

סיקסטיז

New member
איפה בדיוק ?

אני לא ראיתי באזור המרכז לפחות , (וגם לא באזורים אחרים)

למעלה