צריך עזרה...

gever

New member
צריך עזרה...

שלום קודם כל אז מה שאני צריך זה תוכנה שמשתלטת לאנשים על הרשימה התפוצה ושולחת אוטומטית את המכתב לכל הרשימה התפוצה של אותו הבן אדם אני כבר אומר לכם שאני לא מתכוון לשלוח וירוסים או משהו כזה אני פשוט רוצה לפרסם אתר תודה

@poet

New member
אני בעבר הסברתי לך

שהתוכנה שאתה מבקש אינה חוקית , והיא וירוס בעצמה

mmm

New member
אתה יכול אבל האם אתה צריך, או רוצה

כמובן שאתה יכול להשיג איזו תוכנה שמשתלטת על רשימת התפוצה, אבל האם אתה רוצה. כדי להשתלט על רשימת התפוצה התוכנה נוקטת בפעולה של חדירה לפרטיות, אני לא יודע מה איתך אבל אישית לא הייתי רוצה שדואר ישלח לכל אדם או מכרה שלי עם שם של אתר, שאפילו אינני יודע את טיבו, אני עלול לאבד אותו בתור מכר או אותה בתור מכרה, או לפעמים בתור לקוח(לדוגמא). זהו צד אחד, צד שני: החוק לא מאפשר להפעיל תוכנות כאלה, אתה יודע איך מצאו את מי שעשה את וירוס מליסה, ועוד וירוסי תולעת...יכולים להתחקות אחריך, ואני חוזר עונשים על דברים כאלה יכולים להיות מאוד לא נעימים. אתה אולי יודע שאתה מפרסם ולא רוצה לגרום נזק, השאלה האם אלה שמקבלים יודעים שאינך רוצה להרע. את האתר אתה יכול לפרסם בפורומים למיניהם, לשלוח למכריך!!! ברשימת הICQ אולי לפרסם באתרים גדולים, אם האתר טוב הרי השמועה תעבור מפה לאוזן.

N0

New member
וירוס ?

חס וחלילה שתרצה לשלוח וירוס... אבל בוא נחשוב שניה מה יקרה. 1. אתה שולח למישהו דואר שמפיץ את עצמו לכל הרשימת תפוצה של אותו אדם. 2. הדואר מגיע לאותו אדם ונשלח לרשימת תפוצה שלו. 3. הדואר ממשיח להישלח לאנשים ברשימות תפוצה אחרות. 4. הדואר חוזר חזרה אל האדם ששלך אותו (כן הוא מופיע ברשימת תפוצה של אנשים שמופיעים ברשימת תפותה שלו) 5. הדואר שוב חוזר על עצמו ונשלח שוב ושוב לכל הרשת. 6. רשת האינטרנט קורסת מרוב הדואר שנשלח דרכה. 7. אף אחד לא נכנס לאתר שלך כי האינטרנט קרס. 8. בודקים מי הבעלים של האתר שמפורסם ברשת (ולחלופין מאיפה הגיע המכתב הראשון ) 9. אתה מבלה את חמש השנים הבאות בכלא, בידיע שתשתחרר תהיה בחובות כאלה גדולים לכל כך הרבה אנשים שלהתחבר לאינטרנט לא תוכל להרשות לעצמך (ובטח גם התנאי שיחרור שלך לא ירשו לך להשתמש במחשבון) כיף נכון... בכלל אם אתה כבר מנסה עדיף לפירסום לשלח דואר לרשימת תפוצה קיימת (מה שגם לא בהכרך חוקי (או שספק הדואר האלקטרוני שלך לא מאשר שימושים כאלה וינתק אותך מהאינטנט)). N0

למעלה