צריך עזרה

tzcom

New member
צריך עזרה

לא יודע מה לעשות? נפרדתי מחברה שלי לפני 4 חודשים ואני רוצה לחזור והיא ממש לא אנחנו עדיין בקשר. מה עושים?

ניקולי

New member
אני אגיד לך מה עושים

עוזבים ולא מתעקשים. אתה לא יכול לבקש ממנה לחזור כשהיא לא רוצה כי אז.. כל דבר שיהיה בינכם יהיה לשווא... היא תעשה הכל בלי חשק לכן עלייך לוותר

Dark Muse

New member
אני לא מסכים כיאלו

יש אנשים שלא הלך להם ואז הם ניסו פעם שנייה ודווקא כן הלך להם למה לבטל הכל

ניקולי

New member
אתה יודע מה???

אולי אתה צודק, אולי ישנם אנשים שחוזרים אחד לשניה אבל... תודה שחזרה לא תמיד תהיה כמו בהתחלה... לדעתי יהיו יותר ימים של מתח ועצבים. אני לא ממליצה לחזור למישהי שבכלל לא מעוניינת גם ככה היא לא רוצה אז מה הטעם???

לדעתי ...

אם כבר אמרת את דברך וביקשת לחזור והיא אמרה לא תעזוב לא בשביל לותר אלא בשביל לתת לה לחשוב ולרצות בכוח זה לא ילך

hip hop soul

New member
לדעתי, אם היא לא מעוניינת

תמשיך הלאה. אתה חייב. ואם אתה אוהב אותה עדיין, צריך גם לשמור מרחק. להישאר איתה בקשר ולהיות בתסכול שאתם לא ביחד יהיה קשה

נעם25

New member
מנסיון (כואב מאוד), וותר

נכון שחזרה יכולה להצליח בחלק מהמקרים, אבל במקרים רבים היא נכשלת. אחרי הכל, הייתה סיבה לפרידה הראשונה, אז למה שהפעם זה יהיה שונה? אתה עלול למצוא את עצמך שוב באותו מצב, רק שהפעם זה יהיה הרבה יותר כואב. (ותאמין לי, אני יודע- לפני כמה חודשים אני ואקסית שלי חזרנו, והכל היה נראה כל כך חיובי, עד שאפילו החלטנו להתחתן, וכבר קבענו תאריך (זה היה צריך להיות ברביעי הבא), אבל ברגע שקרה משהו עלו שוב הגורמים לפרידה הקודמת, ושוב נפרדנו, פחות או יותר מאותן סיבות. ותאמין לי שהפעם, במיוחד לאור הסיטואציה שנוצרה, הפרידה קשה וכואבת הרבה יותר). (אבל למרות זאת, אני יכול להבין מאיפה הרצון מגיע. למרות מה שהיה, אם תהיה לי אי פעם אפשרות לחזור אליה, אני לא בטוח שאני אוכל להיות מספיק חזק בשביל לא לנסות שוב את האופציה)

Dark Muse

New member
שמישהו יגיד לי אם אני טועה פה ../images/Emo13.gif

לחזור אליה פעם שלישית זה כבר על גבול הטימטום אבל קורה שיש תקופה רעה ויש ריב קטן שהופך להיות גדול (ואפילו זה יכול להיות ריב אחד טיפשי) זה תלוי מאוד גם על מה נפרדתם אם היה קטע מסריח אז אני מאמין שבאמת אין טעם לנסות אבל אם זה היה משהו טיפשי (וקורה שנפרדים בגלל דברים טיפשים) אפשר לתת צאנס תלוי גם בבן אדם אם הוא סלחני או עקשן ולא מוכן לסלוח החיים יפים

ניקולי

New member
יכול מאוד להיות

שאתה צודק לגבי זוגות מסויימים. פרידה היא דבר מורכב כמו שזוגיות מורכבת. אני חושבת שבמקרה שלו כאשר הם נפרדו והיא אינה רוצה לחזור אליו משמע שעדיף לו כך.. אני הייתי חוזרת למי שהיה מעוניין בי ולא מי שלא מעוניין בי הרבה זוגות נפרדים בגלל דברים טפשיים ואם זוג נפרד על דבר טפשי אז כמה וכמה שאין לו ענין לחזור להיות ביחד.. תאר לעצמך יפרדו בגלל דבר רציני.. מה זה בכלל דבר טפשי/רצני??...

Dark Muse

New member
תראי

יש פרידות בעקבות בגידות למשל או פרידה בגלל שצד אחד בקשר מרגיש לא טוב עם הקשר (מכל מיני סיבות) ויש פרידות שנגרמות על ידי ויכוח קטן (זה קורה אני בטוח) נגיד ואחד מבני הזוג היה לו יום קשה ואז הם מתווכחים על דברים הכי קטנים בעולם זה יכול לגרום לממש ריב ובסוף פרידה אם זה ככה אני חושב שניתן לתת הזדמנות אבל אם זה "רציני" אז באמת אני מסכים איתך שעדיף שהוא ייתן לה ללכת....

למעלה