צריך עזרה..

p019

New member
ברוך הבא

אני לא אגיד שאני מזדהה כיוון שמעולם לא הרגשתי רצון באיזשהו מגע אינטימי, אבל מהכרותי עם א-מיניים אחרים אני חושבת שזה תופעה די רווחת אצל א-מיניים שהינם א-פורים.

Berethor

New member
א-מיניים רומנטיים למען הדיוק

אלא אם כן את גם רואה את זה בתחום האפור. זאת בניגוד לא-מיניים א-רומנטיים כמובן שלא מעוניינים 'בכלום'.

Berethor

New member
בעצם לא הבנתי אותך בקטע של אפורים

אבל מה שאמרתי לגבי א-מיניים רומנטיים מול ארומנטיים זה נכון.

Berethor

New member
זה קצת מצחיק שאתה מדבר על להיות עם גבר

כי להגעל מזה יכול כל גבר סטרייט, גם מיני וגם א-מיני. אין פה משהו שהוא יוצא דופן.

מה מצחיק בזה? כשנמצאים במקום מבלבל

חושבים על כל הכיוונים.
בדיוק כמו שאני 'בחנתי' את האפשרות שאולי אני לסבית.

כל מה שהוא ניסה לומר, זה שהוא חשב על זה וממש לא מרגיש בכיוון וזה לא כי הוא הומופוב או משהו כזה.

תהליך קלאסי שעוברים הרבה א-מיניים לפני שהם מבינים שהם א-מיניים.

או העובדה שמעולם לא עברת את החוויה הזו

ולכן לא הבנת את מה שכתב?

אני לא רואה שום דבר במצחיק בצורה בה הוא כתב את הדברים.
אני רואה ניסיון להסביר שהוא 'בדק' גם את התחום הזה, אז בבקשה אל תפנו אותו לשם... אני קוראת הרבה בלבול ומצוקה.
דברים שאתה לא יכול לקרוא, כי מעולם לא הייתה במקום הזה.
וזו אחת הבעיות עם התגובות שלך.

Berethor

New member
דווקא הבנתי מה שכתוב

ולכן גם אמרתי לו שאפשר לשפוט גם לפי הרצון עם מי להתנשק או לא ולא רק לפי הרצון במין, אבל אני מבין שזה משהו שהוא לא ידע באותו זמן שהוא חשב ככה. אגב בשביל להרגיש לא חייבים לעשות את יודעת. משיכה או חוסר משיכה, או רצון או חוסר רצון בדבר מיני זה או אחר אפשר לחוש גם ככה.

שער חדש

New member
קודם כל תודה על הקבלת פנים :)

שנית,מסיבה לא ברורה תפוז החליטו שאני צריך לעשות איפוס סיסמא דרך המייל וזה משתמש ממש ישן ולא נכנסתי למייל של וואלה כבר שנים אז פתחתי משתמש חדש בג'ימייל חחח. שלישית, אני לא נמצא כל כך ליד מחשב אז לוקח לי בערך יום לענות להודעות,אבל כאשר אני קורא את מה שכתבתם/ן אני ממש קורא את זה בשקיקה.רביעית, אני ממש שמח שאני לא לבד כי זה די מתסכל לחשוב שאפילו כמה ששונאים אותך יש לך קבוצה שאתה יכולה להזדהות איתה ומקוה להיות פה יותר במהלך ההזדהות שלי :) .חמישית,בקשר להומואים כמו שקרה לורד עם נצנצים אם אתה לא נמשך לבנות אז כנראה שאתה נמשך לבנים אבל מה קורה אם אתה לא נמשך גם לבנים..שישית,עכשיו יש לי איזה שאלה קטנה ומקווה שהיא לא תפדח אותכם..איך אתם מספקים את עצמכם ומה אתם חושבים בזמן הסיפוק?

Berethor

New member
'לא נמשך לבנות' זה רק נכון חלקית

אני מניח שאפילו המחשבה עם להתנשק עם בחור דוחה אותך ולא רק המחשבה על מין איתו נכון? בעוד שהמחשבה של לתנשק עם בחורה לא. אז אם אנחנו שופטים לפי מין אתה לא מעוניין בשניהם אם כי עדיין בסופו של דבר תעדיף עם אישה מאשר עם גבר אבל אם שופטים לפי דברים אחרים אז הרי התשובה ברורה. השאלה שלך כן יכולה לפדח חלק מהאנשים פה, במיוחד כאלה שיש להם מחשבות בזמן הסיפוק העצמי, אבל במקרה כזה פשוט עדיף להמנע מלענות מאשר להתחסד, אבל עד כמה שידוע לי א-מיניים ברמה גבוהה/קרובה למוחלטת, אין להם אפילו מחשבות מיניות בזמן הסיפוק העצמי, אלא זה אקט "טכני" עבורם.

שער חדש

New member
זה לא שאני לא אוהב נשים..

אני מאוד אוהב נשים,אם אני רואה בחורה יפה אני נהנה מהיופי שלה ואני אומר לעצמי היא בחורה יפה אבל אצל גברים אני ממש לא נהנה לראות אותם ערומים,נכון אם אני יהיה במלתחות בבריכה ויהיו שם גברים ערומים או שאני יהיה עם חברים שלי בכנרת בלילה ונעשה שחייה לילית בעירום אני לא יקיא את הנשמה חחח אבל אני כן לא ירגיש בנוח משני גברים שמתמזמזים או אפילו ישנים מחובקים ואני ממש נהנה להיות עם אישה במיטה ולהרדם ביחד(במקרה אתמול יצא לי לדבר עם ידידה שהכרתי לפני חודש בערך על זה וסתם ישנתי איתה במיטה אבל לא הרגשתי משיכה מינית למרות שהיא ממש יפה פשוט היה לי כיף להרדם איתה וגם לה כי מבחינה שכלית רגשית ומינית אנחנו בערך באותו רמה וגם לשנינו יש בערך אותו סיפור חיים..

Berethor

New member
נכון, וזה גם מה שדיברתי עליו

אני יודע שקל 'לבלבל' בין השניים אבל זה אחת הדרכים היעילות להבדיל פה. כי בסופו של דבר כמה שא-מיניים אוהבים להגיד שהם לא נמשכים לאף מין זה לא לגמרי מדוייק אלא אם כן הם א-מיניים במאה אחוז, שזה אומר להיות גם א-רומנטיים בתכלס. העובדה היא שכן קיימת אצלך נטייה מינית מסויימת, כמו גם כן יש לך רצון לעשות דברים שהם "מעבר לידידותיים" עם נשים אבל לא עם גברים. בכל אופן הנקודה היא שאפשרי להיות א-מיני סטרייט. גם אם זה פחות קל לזיהוי מאשר מיני סטרייט זה עדיין לא עד כדי כך מסובך אם חושבים על זה לעומק. דרך אגב אני חושב שפעולות זה דרך יותר יעילה לשפוט מיניות מאשר עירום בגלל העובדה שעירום הוא לא תמיד מיני, עירום יכול להיות גם א-מיני או נטרלי, נודיסטים לדוגמה כבר כל כך מורגלים לראות עירום שזה לא בקושי מזיז להם אם בכלל, להבדיל חרדים לדוגמה כל כך לא רגילים לראות אפילו קצת חשיפה שכל עירום חלקי מושך אותם או/ו מכעיס אותם. מה זאת אומרת מינית אתם אותה רמה? אתה חושב שגם היא א-מינית? או בעלת מיניות נמוכה? אם כך מה הבעיה? זה עדיף ככה.

שער חדש

New member
היא לא א-מינית

היא פשוט דו אבל אצל גברים היא לא הצליחה להגיע עם גבר עד סוף(והמבין יבין..)היא קוראת לזה חסם דת כי כל הזמן גברים רצו ממנה מעבר למזמוזים והיא רוצה להיות בטוחה עם ההחלטה ויש לה כעס מסויים על המין הגברי ואני לא מעוניין מין,מבחנתי סתם לישון איתה בלילה במיטה וזה סבבה וממש כיף לנו ביחד ויכול להיות שהיא לא רואה בי בן זוג וזה גם לא ממש מפריע לי כי איך שאני מסתכל על זה איך זה סבבה לגמרי וכמו שאמרו פה המשחק המקדים הוא המשחק עצמו חחח

Berethor

New member
ואיך היא בטוחה אם זה חסם או סיבה אחרת?

כן אני מבין מה כוונתך בעד הסוף, היא עדיין לא עשתה מין עם אף אחד. אז היא חושבת שזה יכול להשתנות בעתיד והיא כן תרצה מין עם גברים? בכל מקרה עד שזה לא ישנה בדפקטו עדיין יש לכם את אותם אינטרסים של נשיקות אבל לא מין, אז עדיף לך להיות איתה מאשר עם מישהי מינית גם תאורתית וגם מעשית, כי מינית אמיתית תרצה מין בזוגיות כפי שאתה כבר יודע. לא חושב שהיא לא רואה בך בן זוג, בכל זאת גם נשיקות זה משהו שהוא "מעבר לידידים" לא רק מין. אני חושב שזה סבבה לגמרי לשניכם בשלב הזה, אף אחד מכם לא מעוניין במין הרי, אפילו אם הסיבות לכך שונות, כמובן אם זה ישתנה אצלה אז יכולה להיות בעיה רצינית מצידך, אבל עד אז אין כזאת.

p019

New member
מתי תלמד לעשות enter?

ממש אי אפשר לקרוא את זה כך.

Berethor

New member
אני עושה בעיקר בטקסטים ארוכים

זה לא כזה ארוך לדעתי.

למעלה